Acasă Actualitate A fost prins unul dintre ucigasii de la -Le Petit Bijou-

A fost prins unul dintre ucigasii de la -Le Petit Bijou-

DISTRIBUIȚI

Dupa ce au audiat doi suspecti, ale caror semnalmente semnanau foarte bine cu portretele-robot ale asasinilor de la Casa de schimb valutar – Le Petit Bijou-, politistii au urmat o noua pista, care a dus la prinderea unuia dintre asasini.

Tot ce am putut afla inainte de inchiderea editiei este ca suspectul este cetatean grec si ca era filat de politisti de mai multa vreme. Politistii au mai dezvaluit si faptul ca prinderea acestuia s-a facut in urma unei interventii in forta a mascatilor la adresa Turda 129.

In urma descinderii s-a gasit si un pistol, care ar putea fi arma crimei.

Inainte de prinderea asasinului, seful Politiei Capitalei, Mihai Gheorghe, a declarat, in exclusivitate pentru cotidianul nostru, ca in aceasta seara (ieri seara – n.r.) asasinii celor doi angajati de la casa de schimb din Nicolae Balcescu vor fi prinsi.

Reamintim ca, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie, in jurul orei 2.30, un barbat si o femeie au patruns in Casa de schimb valutar si amanet -Le Petit Bijou-, apartinand societatii Mundi Exchange, si au deschis focul asupra paznicului Constantin Apostu si a casierului Virgil Mihailescu. Asasinii au reusit sa fure 567.000.000 de lei.


Astazi ar putea fi facute publice numele asasinilor de la Casa de schimb -Le Petit Bijou-

Doua persoane suspecte in cazul dublului asasinat de la Casa de schimb valutar -Le Petit Bijou-, de pe Bulevardul Nicolae Balcescu din Capitala, au fost retinute, ieri dimineata, in timpul unei descinderi a trupelor de interventie intr-o locuinta situata in imediata apropiere a locului unde a avut loc jaful. Cei doi au fost eliberati cateva ore mai tarziu, Politia neputand sa stabileasca o legatura intre ei si dublul asasinat, desi semnalmentele celor doi suspecti, un barbat si o femeie, aduceau mult cu portretele-robot realizate de politisti dupa declaratiile martorilor.

Surse din Politie au declarat insa ca numele adevaratilor asasini ar putea fi cunoscute chiar astazi. Aceleasi surse ne-au declarat ca principalii suspecti urmau sa fie arestati ieri seara.

Reamintim ca, in noaptea de 24 spre 25 noiembrie, in jurul orei 2.30, un barbat si o femeie au patruns in Casa de schimb valutar si amanet -Le Petit Bijou-, din Bulevardul Nicolae Balcescu numarul 22-24, sectorul 1, si au deschis focul asupra paznicului Constantin Apostu si a casierului Virgil Mihailescu. Asasinii au luat toti banii gasiti, aproximativ 567.000.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.