Acasă Actualitate Abominabil: Poliția Română a reținut o educatoare care viola fetițele de la...

Abominabil: Poliția Română a reținut o educatoare care viola fetițele de la grădiniță

DISTRIBUIȚI

Poliția Română a anunțat că se continuă cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare.

La data de 06.12.2021, o educatoare la o gradiniță din comuna Bosanci a sesizat că autoturismul proprietate personală, parcat în fața blocului, a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat.

Însă, din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina educatoarei este tatăl a doua fetițe minore care frecventează cursurile grădiniței unde activează cadrul didactic și care ar fi recurs la acest gest de răzbunare, ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea educatoarei asupra fiicelor sale.

Din verificările ulterioare, s-a conturat în mod clar că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorelor au existat, materializandu-se inclusiv în acte de intromisiune fizică în zona vaginală, (educatoarea introducea degetele în vaginurile fetițelor) fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate și asupra altor fetițe.

În urma probatoriului administrat și a două percheziții efectuate în cursul acestei zile pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea educatoarei, pentru 24 de ore, ulterior, Maria P., în vârstă de 51 de ani fiind arestată preventiv de judecători.

Oamenii din Bosanci sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei o considerau pe femeie una dintre cele mai bune educatoare din comunitate.

1 COMENTARIU

  1. NU – I CA ALTE STATE MEGA DEZVOLTATE . FOAME DE BANI ARE : NU ȘTIE NIMIC CU BANII , ÎL CONCUREAZĂ INTERLOPII , ȘI – L ȘI CONDUC . ÎN LOC SĂ – I CONCUREZE SĂ – ȘI FACĂ – CASĂ DE TOLERANȚĂ , EX. ÎN ,, CASA POPORULUI ” – SĂ FACĂ BANI CA – N ,, AMERICA ” + SPULBERAREA CAZURILOR ,, GRĂDINIȚA „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.