DISTRIBUIȚI
codrin

După ce Liviu Dragnea a primit mesajele Irinei cu un fost iubit, fostul șef al PSD și-a părăsit iubita tinerică fără să o mai contacteze vreodată.
Irina îl suspectează pe Codrin
Ziarul Gândul a dezvăluit că Irina le-a spus prietenilor că îl suspectează pe Codrin Ștefănescu de faptul că, printr-un hacker, i-a accesat telefonul mobil și că ar fi inventat mesajele în care ea îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios, ca să o despartă definitiv de Liviu Dragnea. Irina spune că a devenit incomodă pentru Codrin Ștefănescu, iar acesta ar fi executat acest ”joc operativ” pentru ca el să poată prelua controlul asupra lui Dragnea. Ea, sărăcuța, chiar credea că îl controlează pe Daddy, după ce repurtase succesul de a o scoate de pe listele la europarlamentare pe fost iubită a lui Dragnea și cel ca fosta soție a politicianului să nu calce la nunta fiului.
Codrin suspectează serviciile secrete
Întrebat despre aceste acuzații, Codrin Ștefănescu a negat că ar avea vreo contribuție și a pus scandalul pe seama serviciilor secrete: „Asemenea conspirații securistice, pe care nu le mai întâlnisem de ceva vreme, îmi arată în primul rând că cineva începe să se teamă de forța partidului nostru”.
Dragnea a pus detectiv pe urmele Irinei
Realitatea este însă alta și a fos dezvăluită de playtech.ro: „Pentru că este trecut prin viață și a simțit că lucrurile nu sunt în regulă cu relația lor, Liviu Dragnea a pus un detectiv particular pe urmele iubitei sale, care a fost monitorizată discret. Totul se întâmpla cu câteva luni înainte ca presa să afle despre aventura Irinei. Politicianul a primit dovezile de care avea nevoie, de la fotografii, apeluri telefonice și mesaje, așa că nu se pune problema unei împăcări între cei doi.”. Citește pe larg AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.