Acasă Actualitate Adina Florea rămâne fără putere. Dacă magistrații spun că SS trebuie desființată,...

Adina Florea rămâne fără putere. Dacă magistrații spun că SS trebuie desființată, PSD va vota în consecinţă

DISTRIBUIȚI

UPDATE 5.12: După ce a pierdut susținerea PSD, Adina Florea s-a retras din procedura de numire ca șefă la SS

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că, în cazul în care opinia asociaţiilor din Justiţie va fi în favoarea desfiinţării Secţiei speciale de investigare a magistraţilor, presupune că şi „PSD va vota în consecinţă”. 83% dintre procurorii și judecătorii care și-au exprimat punctele de vedere asupra Secției de anchetare a magistraților au optat pentru desființarea acestei controversate structuri de parchet, potrivit Forumului Judecătorilor.

„Întâi aş vrea să văd foarte clar de la CSM, de la judecători, de la procurori ce părere au dânşii, dacă opinia asociaţiilor din Justiţie va fi ca această secţie să fie desfiinţată, presupun că şi PSD va vota în consecinţă”, a afirmat Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă la acest moment există o schimbare de atitudine din partea partidului în ceea ce priveşte Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

5 COMENTARII

  1. Din respect ar trebui să scrieţi denumirea întreagă a Secţiei speciale de investigare a magistraţilor nu SS, poate se potriveşte la alţii, nu la secţia specială! Era nevoie de această secţie specială ca să nu mai continue abuzurile, dar se pare că le plac abuzurile !

  2. Magistratii sunt colaboratorii celor care au distrus Romania. Toate s au facut cu acordul lor. Nu vor sa raspunda, cand va fi cazul, pentru tradare. Padurile se taie sub protectia justitiei si sub nasul procurorilor. Resursele instrainate cu documente avizate de instante. Sunt destepti, se protejeaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.