Acasă Actualitate Medicul Dorin Bejan a fost reținut. Spitalul Ilfov e condus de un...

Medicul Dorin Bejan a fost reținut. Spitalul Ilfov e condus de un inginer adus de Firea de la Complexul Energetic Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Un medic primar și o angajată de la registratură au fost reținuți miercuri seară pentru 24 de ore în ancheta care vizează Spitalul Județean de Urgență Ilfov, au anunțat polițiștii fără să nominalizeze suspecții, însă singurul medic primar bărbat la Spitalul Ilfov este șeful secției de ginecologie, Dorin Bejan

Întreaga unitate a fost percheziționată miercuri de polițiști, care vorbesc despre înșelăciuni cu fondurile Casei de Asigurări de Sănătate. Iar acuzațiile sunt de fals intelectual, delapidare și fraudă informatică.

Doctorii ar fi încheiat fișe de internare false pacientelor care veneau pentru întreruperi de sarcină și le-ar fi luat banii fără chitanță pentru intervenție.

Unul dintre medici ar fi făcut și un avort ilegal unei minore, care era însărcinată în cinci luni.

Ministerul Sănătății cere Casei Naţionale de Asigurări să înceapă, în regim de urgenţă, verificarea tuturor decontărilor făcute către acest spital. Spitalul este condus de Călin Mircea Laza, adus acum doi ani de Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ca manager interimar al Spitalului Colentina. Inginer de profesie, Laza ocupa până septembrie 2017 funcția de şef al Compartimentului Comercial din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Acesta deja este anchetat de DNA, vezi AICI și timp de 5 ani nu și-a depus declarații de avere dar ANI nu s-a sesizat, vezi AICI.

Foto Calin Mircea Laza – Mesagerul Hunedorean

1 COMENTARIU

  1. Entitatea aceasta obeza, hiperpigmentata si care nu are nicio competenta in domeniul sanitar a trecut si pe la Colentina. Isi trata subalternii, indeosebi subalterenele, cu respectul si apelativele caracteristice unei anume etnii, iar fata de cadrele medicale manifesta un sictir iesit din comun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.