Acasă Actualitate Pe Firea o doare-n pix. Fără apă caldă și căldură, bucureștenii au...

Pe Firea o doare-n pix. Fără apă caldă și căldură, bucureștenii au organizat protest cu ligheane în fața Primăriei Capitalei

DISTRIBUIȚI

Cel mai scump târg de Crăciun organizat vreodată de Primăria Capitalei începe vineri cu spectacole după gustul de țoapă al lui Firea, cum a învățat ea la liceul industrial din Bacău pe care l-a absolvit. În acest timp, bucureștenii sunt fără apă caldă și căldură și au organizat un protest în fața Primăriei. Dar lui Firea nu-i pasă ea are de făcut shopping cu banii publici în mod privat după cum ne-a anunțat într-un comunicat. Vezi AICI. „Vedeți, doamnă primar, bucureștenii au venit să vă ceară apă caldă cu ligheane colorate, cum vă place dumneavoastră.
Vor sa vă înduplece să recunoașteți ca există avarii și sa programați intervenții. Apoi să planificați și sa alocați sumele necesare unor lucrări semnificative imediat din primăvară, ca să aducem situația sub control și apoi să ne apucam sa refacem cu cap întregul sistem de termoficare. Fix ce nu ați făcut dumneavoastră în acești 3 ani și jumătate de mandat degeaba.”, a scris Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook.

Foto Ciprian Ciucu.

1 COMENTARIU

  1. Pai voi ce credeti ma bucurestenilor ca problema asta se rezolva asa usor,deocamdata primarita voastra de abia a aflat ca nu aveti apa calda,mai votati-o vreo zece ani si poate dupa aceea o sa aveti apa calda,cu caldura o rezolvati voi daca urmati sfatul lui Nea NICU „mai luati o patura pe voi” si gata,pentru ca iarna nu-i ca vara cum a zis un alt fost presedinte al Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.