DISTRIBUIŢI

UPDATE 13.11.2019 Lascăr confirmă rudenia cu Checheriță și spune că nu l-a ajutat în falsa-i carieră însă la UMF era de neatins pe motiv de unchiulețu’

După ce în presă a apărut raportul Corpului de Control al ministerului Sănătății privind infracțiunile comise pentru ca nefrologul Ionel Alexandru Checheriță să ajungă profesor universitar la Universitatea Carol Davila la doar 32 de ani, ne-am întrebat cu toții cine e personajul că încălcările legislației făcute pentru el sunt în formă continuată.
Surse concordante din Universitatea Carol Davila ne-au declarat că Ionel Alexandru Checheriță este nepotul profesorului Ioan lascăr. Cum fiul său, Bogdan Lascăr, nu a îmbrățișat meseria tatălui fiind artist plastic, celebrul chirurg l-a înfiat profesional pe nepotul său Alexandru din momentul în care acesta a absolvit Facultatea de Medicină de la Iași. Ioan Lascăr este originar din Comănești județul Bacău, fiul său fiind născut în 1974 în Bacău.
Așadar Checheriță a absolvit Facultatea de Medicină din Iași în anul 2007. Conform HG nr. 567 din 15 iunie 2005, durata studiilor doctorale fiind de 3 ani, Checheriță nu putea deveni devenit doctor înainte de 2010. Nepot al marelui Ioan Lascăr, omul devine doctor în 2009, după doar doi ani de la începerea studiilor doctorale. Pentru ca nu cumva cineva să descopere falsurile, în CV-ul oficial al lui Checheriță nu apar facultatea absolvită și nici rezidențiatul.
În 2012 devine medic specialist și cu 3 ani și patru luni mai devreme decât prevede legea, devine medic primar pentru a putea deveni conferențiar în 2014 și profesor universitar un an și ceva mai târziu.
Prietenul lui cel mai bun, nefrologul Andrei Niculae, absolvent de Medicină la Constanța în 2005, obține și el tot în 2014 primariatul, cu un an și jumătate mai devreme, tot ilegal.

Ambii nefrologi sunt implantați, nu aleși, la Colegiul Medicilor București, condus de dr. Cătălina Poiană din 2015, după ce Ioan Lascăr a fost detronat post-Colectiv, din cauza barocamerei nefuncționale de la Floreasca. La alegerile din 2015, toți oamenii lui Lascăr au votat-o pe Poiană, o persoană răzbunătoare care l-a făcut să plece pe soțul consilierului prezidențial Loreta Păun. Doctorul Sorin Păun îndrăznise să-și bage nasul prin cheltuielile făcute la Colegiul Medicilor din București în mandatele lui Ioan Lascăr. Prin Andrei Niculae numit director executiv de Poiană și consilierul său Alexandru Checheriță, președinta CMB și-a îndeplinit înțelegerea parafată chiar acasă la Lascăr: „te fac șefă dar nu te uiți în urmă” și în plus a simțit și gustul dulce al răzbunării față de dr. Loreta Păun, de profesie tot endocrinolog ca și ea, ajunsă consilier prezidențial. Ea, nu.
Încet, încet, cei doi nefrologi au devenit un fel de împărați în domeniul Nefrologiei din București.
Însă acum, dubioasa bisericuță formată din Lascăr, Poiană, Checheriță și Niculae stă să se prăbușească.

Ioan Lascăr este judecat pentru fapte de corupție de 2 milioane de dolari, la Tribunalul București. Detalii AICI.

Ieri BEX-ul Colegiului l-a suspendat pe fraudatorul Andrei Niculae din funcția de director executiv al CMB, poziție din care a organizat și alegerile pentru Comisia de Disciplină pentru că este, ați ghicit, integru.

Ieri noul ministru al Sănătății a sesizat organele de cercetare penală și l-a zburat din funcția pe care o coupa la Ministerul Sănătății pe nefrologul Ionel Alexandru Checheriță.

Și la DNA este depusă o plângere penală împotriva doctorului Checheriță din care cităm:

„Pentru a-și acoperi infracțiunile, domnul doctor a dat în judecată Spitalul Sfântul Ioan pentru a i se plăti salariu de medic primar încă din 2016 deși legea stipulează foarte clar că în cazul susținerii examenului de primariat cu derogare, candidatul își intră în drepturi (inclusiv salariale) la momentul în care se încheie perioada pentru care a primit derogarea, adică la împlinirea celor 5 ani de vechime în specialitate.

În plus, domnul doctor nu a efectuat nicio singură oră de gardă în toată cariera dumnealui medicală, nu a ținut niciun curs și nicio lucrare practică.

Rezidenții nu sunt lăsați să-și facă stagiile din curicula de pregatire iar cei care s-au opus nu au mai terminat rezidențiatul în specialitatea nefrologie pentru că, contrar legii, clinica al cărei șef este domnul Checheriță este singura în care se dau de ani de zile examenele de specialitate și primariat în specialitatea Nefrologie, deși sunt multe alte clinici universitare care pregătesc studenți și rezidenți în specialitatea aceasta în Bucuresti, unde activeaza profesori de renume și cu mult mai multa experientă.

Faptele anterior descrise întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu, faptă prev. și ped. de art. 297 Cod penal cu raportare la art. 47 Cod penal și a infracțiunii de instigare la fals material, faptă prev. și ped. de art. 320 Cod penal și a infracțiunii de uz de fals, faptă prev. și ped. de art. 323 Cod penal.”

29 ARII

 1. Checherita nu a dat nici examenul de rezidentiat, profitand de o derogare care permitea, la momentul respectiv, celor care erau preparatori in anumite sectii sa devina rezidenti in specialitatea respectiva doar cu acordul profesorului.

    • Precis, a fost un concurs foarte serios, concurs fara contra candidati, care l-a trimis in rezidentiat fara sa participe la examenul de rezidentiat. E formula clasica, prin care, doar cine trebuie, devine Cadru didactic la UMF.

   • Aceasta „derogare” functioneaza bine mersi si astazi. Daca ar avea cineva curiozitatea, dar si accesul la date, am afla ca majoritatea Cadrelor didactice UMF, profesori, conferentiari, sefi de lucrari, care conduc spitalele di Romania, au pornit la drum pe aceasta usa din dos a UMF. Inainte de 89 exista prerepartitia, adica partidul comunist oferea unor „studenti de incredere”, 50 de sutimi, in plus la media finala, Astfel existau absolventi de medicina cu media 10,20 sau 10,50, care ajungeau direct asistenti universitari la UMF, iar apoi conferentiari si profesori in marile spitale, in timp ce restul se luptau pentru firmituri. Astazi totul se face „transparent” „prin concurs” … numai ca la toate aceste „concursuri” se prezinta cate un singur candidat, iar „concursul” se poate sustine si fara sa fi in rezidentiat pe specialitatea respectiva, adica „studenti de incredere” care nu se prezinta la rezidentiat sau care pica la rezidentiat, sau care iau rezidentiatul pe ultimile specialitati ( pentru ca specialitatile se aleg in functie de medie)dar nu sunt multumiti de ce sunt capabili, … se prezinta la „concursurile transparente”, care de obicei se publica dupa ce s-au tinut, sau la lare nu te poti inscrie pentru ca ministerul ti-a gresit o litera din nume pe adeverinta , sau o cifra din CNP.
    Problema este ca la astfel de informatii nu are nimeni acces. Singura putere care ar putea face lumina in aceasta mizerie, este PRESA. Jurnalistii sunt singurii pe care ii preocupa aflarea adevarului.

  • Ce tare a ajuns tipul asta, era in an cu mine la facultate, nu stiam ce hram poarta pt ca nu mi s a parut a fi printre studentii ” VIP”. Oricum nu ma mira statutul lui pt ca la intalnirea de 10 ani in 2017, un alt coleg care nici pe departe nu era o capacitate dar are un parinte in sistem a zis ca este conferentiar la nu stiu ce catedra. Nu ma deranjeaza asta, sau ar trebui, doar sa stea in banca lor si sa nu i sfideze pe ceilalti care isi castiga greu un post la stat ,sau nu l castiga deloc, muncind ca niste sclavi.

   • Ce. Sa vadă????cât ești de prost…..??? Daca îl cunoști. … Cum spui atunci știi ca era un student foarte bun…. În rest invenții…… De la colegi teroriști. Și care ii doresc locul. Dacă ești. Medic.
    Atunci cunoști ca examenele Sunt cu comisii și juridice pe deasupra. Cu dosare avizate….. . Și i s a aprobat…. .Ca derogarea s a șters din minister. E ca nu au putut sa i facă altceva… Alta înscenare… Deșteptule… Și s – a făcut sub acoperire de către o consiliera mare din politică….. . Dar dansul are documentul și prin hotărâre judecătorească demonstrat
    E doar. O chestie…. . Pentru a se pierde timp…. Atat. Adevărat nu e nimic….. Adevărații care sunt fraudulosi se ascund bine…. Bine…. Dar de fapt ii știi și tu.. Acolo la iasi aveti multi d ăștia….. Chiar colegi. Cu tine… E plin…. Vezi tu de treaba ta…. Sau mai bine decat dea vorbi…. de un coleg…. Sabotat…. Învață legisatie și înțelege lucrurile dacă te dai… Medic(dar cred .ca ai luat examenele fraudulos)….. ..nu un jurnalist plătit bine ca sa faci impresie… Ca ăștia fac bârfă cu diploma…. Dar nu ii duce capu. Ci doar scandalu….. Urat spirit de medic. Și coleg….. Ma așteptăm la comentarii de la prosti dar de la medici…nu. PAcat de tagma voastră… Bine ca nu fac parte din ea urat medici și. colegi… Ha ha

  • A dat Rezidentiatul. L a luat pe bune și voi mințiți de îngheață.apele. Pentru a l murdari. Verifica ți nota. Idioților. Totul e o înscenare….
   . De fapt TOTI. Din sistemul umf au aceasta buba pe care i o atribuiți acestui om minunat și finuț și destept care e excepția care întărește regula..!!!!!!!! ….. Mincinoșilor….. Uitați va la fata lui sinescu bomba bombelorin umf c
   Dar sinescu s a gândit sa de a vina pe altul sa atragă atenția în alta direcție…… Dar se v a praji și fiica sa imediat
   … Dacă tac su e prost și da informații false!!!! Ca va dați seama că cu știrea lui s a favut asta.. Ca nu l suporta pe lascar… Sau i a căzut cu drag profesorul tânăr și el are alte viziuni….. Deștepte. Și superioare….. Vulpea când nu ajunge la struguri…. E fals….

   ….. Dacă dansul avea situația asa precum spuneți nu exista…….. Sa fim serioși!!!!! E un om preocupat de studiu!!!!!!!!! și sa nu mai vorbim ca la iasi e mai mare rahatul de pile și nedreptati toți copii profesorilor dau examen la disciplinele părinților și la Discipline conexe… ca sa nu bata la ochi se mai și mărită și și schimba numele…. Aici nu e cazul… Toate sunt minciuniiiiii de invidie ca nu au cu ce sa l prindă!!!! …….. E capabil și incomodează..l!!!!!!! ..
   Uitați va la onofriescu ce caricatura de copil de profesor
   la sinescu.
   La geavlete.
   La covic. Prost handicapat dar sus Se vede????!!!
   Să spună cineva ceva…… daca poate.. Ii merge capul omului. Profesor tânăr pe baza legislației în vigoare de atunci altfel nu se poate nu risca nimeni minic… Ce povestiți voi e fantadmagonie și potrivire de cuvinte ce nu au legătură cu realitatea….. Altele sunt de fapt problemele… Postul dansului…. Nimic altflceva… Influente PNL.. Atât. Batjocore care se vor dovedi mincinoase dar ce folos….!!!
   .. Ca nu degeaba a ajuns ce a ajuns.. Rușine….. Celor care mănâncă rahat pe bani…. Vârstă nu contează.. Seriozitatea!!!!!!!! ca nu trebuie sa fim octogenar sa avem cap ala se vede imediat…….
   PNL dorește distrugerea celor cu minte are au ceva bun de spus și de facut… Ca altfel nu pot sa se descurce sunt eclipsati… Și au nevoie de discreditarea celor buni ca lumea sa accepte prostii. Toți prostii sunt buni de manipulat….
   Hai succes…. Credeți în minciuni și la mai multe!!!? Adevăratul e fals și falsul adevărat… au obținut ce au vrut….
   Eu zic ca toți copii de profesor în speciacl fata lui sinescu și a celor de la iasi care au dat examen cu părinții pe posturi în comisii decani rectori și șefi de Discipline cu putere sa li se anuleze posturile sau sa dea examen din nou…..
   Nu sa aibă grija celor care au ceva de spus și pot sa onoreze titlurile obținute comform timpurilor și conjuncturilor legislative .. și vocație…
   Hai Loretaai mai da o bomba….. Poate îți cade și ție în cap sa te pregătești ca S ar putea sa ți fie rău de atâta răutate…!!!!! Și minciuni plătite!!! La presa… Pe care le faceți sa fie cu legătură… Ca avem un unchi o mătușa dar voi ca aveți un președinte hhhhmmm!!!! Cruela pe sănătate……. O sa ți vina randul încă un m picccccc și sa vezi tu cum te faci bruneta….. Ca pintea.

  • Ați vrea voi sa murdăriți un asa om serios și de valoare dar totul dovedește ca nu e asa….!!! Priviți note la Rezidentiat!!! și excelente pe deasupra… și examene luate și meritate. Nu ca alții. ……. Și știm noi cine….. se știe cu musca pe căciulă!!!!!!
   Acest om poate dovedi oricând stiinta..!!!!!
   Si se știe!!!!
   și promovări în concordanta cu legea….
   Tinerețea e invidiata de oricine deci ne dam seama de unde vine…. Dar asta e!!! … Nu mai vorbesc… de tineri neputincioși care dacă nu sunt capabili… Și nu înțeleg judeca după scala lor limitata.. Arunca cu vorbe ca doar ce… Sunt vorbe… Veninoase.. Nu?!!!

   Aiurea tot ce spuneti
   Doamna Poiana, o doamna adevărată… Profesor.
   . Capabila….. are o adversara politica ce nu știe ce sa mai facă pentru sotiorul. Ei incapabil și sa dea în dreapta și în stânga… Căutând motive…. În spatele puterii…
   Lovind oameni nevinovați

   Dar viata se va răzbuna si atenție va va costa… Și nu merita!!!

   Cred ca invidiați familia contextul rudeniile și mai presus de toate alianță acestor oameni și capacitatea lor dar ce sa i faci.!?????? . Unii sunt aleși!!!!unii sunt deștepți. Genii moguli.. Și ce mai vreți.. Dar chiar merita chiar dacă voi ii ironizati….. Pe bani prostie dezinformare și proasta înțelegere….!!! De ce va interesează…. Sunteți concurenta… Studiați bine dacă tot va interesează…. Ca nu e nimeni prost sa riște cu meseria lui..
   . Doar ați ajutat către alte etape mai bune și prospere!!!!
   Orice rău e înspre bine… Nu mor caii când vor javrutele!!
   Câinii care latră nu musca!!! Nu mai au cu ce sau de ce!!!

   Voi cu minciunile!!!

 2. Cred ca se impun niste demisii de onoare la CMB!apoi o analiza profunda a DNA la spitalele de bastina ale elefantilor furiosi citati mai sus pentru ca putregaiul este extins rau
  Conduc autoritar ,sfidand ,cu dispret fata de semanii lor intangibili intr o nesimtire fara margini!
  De observat ca toti sunt intr un conflict major de interese avand un cumul mare de functii!Sa explice cum au timpul fizic necesar sa fie in 2 3 functii in acelasi timp…
  sa fie de vina ora de iarna!))))

 3. Da, in timp ce unchiul Prof Lascar „salva” o parte din victimele din nenorocirea de la Colectiv, nepotul sau genial „profesor doctor docent, conducator de doctorate, sef pe toata nefrologia din Romanica, medic primar, sef de sectie, etc, etc, salva alta parte dintre victime, toti dadeau asigurari ca au situatia sub control. La spitalul Sf Ioan, la geniul nefrologiei romanesti, toti cei care au murit, fiind internati in urma tragediei de la Colectiv, au in certificatele de deces, la cauza principala a decesului, afectiuni nefrologice.

 4. Formidabil, corpul de control … a descoperit toate astea, dupa ce 11 medici au ajuns cu plangerile pana la minister ? Dar cand plangerile erau facute la Manager si la Consiliul de administratie al spitalului, de ce nu s-a verificat nimic ? In 2014 pe functia de manager era o doamna doctor, venita direct din corpul de control, cum de nu a observat ca un doctor de varsta unui rezident este profesor universitar si medic primar ? Oare nu era treaba ei ? Dar noul Manager, venit prin „Concurs”, care l-a bagat pe celalalt geniu al nefrologiei, Dr Andrei Niculae, direct in Consiliul de administratie al spitalului, nici el nu a observat ca varsta nu corespunde cu gradul medical, cu gradul universitar si cu importanta functiei ? Nu, el nu a observat nici macar plangerile facute de medicii spitalului in scris referitoare la situatia asta. Acum e foarte mirat si nu-si da seama cum de s-a intamplat asa ceva. Nici directorul medical, nu-si inchipuie cum de s-a ajuns la aceasta situatie.

  • Director medical ? Pai … director medical e … Profesor conferentiar, doctor in stiinte medicale, medic primar s.a.m.d. Geavlete Bogdan, cam de aceiasi varsta cu geniul nefrologiei, cu un CV Profesional mult mai impunator, pe 24 de pagini din care lipseste doar un mic amanunt, ca este fiul Profesorului Geavlete Petrisor. Deci, totul e explicabil, astia conduc spitalele din Tara asta si destinele medicinii.

   • Bogdan Geavlete, era asistent universitar in anul IV de rezidentiat, prin „concurs” in clinica tatalui sau Petrisor Geavlete. In mod normal, nu poti sa fi asistent universitar, decat dupa ce esti medic specialist.

 5. Nu-mi vine sa cred. Daca citesti CV-urile astora, in care predomina congrese, seminarii si intruniri, toate in strainatate, cam 5-6 zile de 2 ori pe luna in ultimii 10 ani, te intrebi de unde au avut atatia bani pentru taxe de participare, hoteluri si avioane. Dar mai ales cand au avut timp sa mai practice si medicina, fiind tot timpul in comisii, comitete, consilii, cursuri de perfectionare. Sunt studenta anul VI la Carol Davila, Am facut si nefrologia si urologia La Sf Ioan, nu am avut nici o absenta, dar nu am reusit niciodata sa-i vad pe acesti „domni profesori”, nici macar la examen. Eram convinsa ca au varsta intre 50 si 60 de ani, ca toti profesorii de la medicina. Cum sa ajungi profesor universitar la 31 de ani ? Cine le-a dat lor aceste grade medicale si universitare cu derogari ? Taticutul si unchiuletul ? Cati „doctori” din Romania au obtinut derogari si cine sunt ei ?

 6. Rusine Ministerul Sanatatii. L-ati dat afara din comisia de nefrologie a ministerului, asta e tot, dar e tot „profesor”, doctor in stiinte medicale, medic primar si cata si mai cate. Ia in continuare mai multe salarii consistente de la stat. Acum ati sezizat parchetul si asteptati sa vina procurorii sa numere pe degete de cati ani este nevoie sa promovezi in medicina ? Dar ministrul sau ministerul, nu stie sa numere pe degete ? Trebuie sa faceti „o comisie care sa analizeze” ? Domnule nou ministru, sunteti PSD-ist ? Trebuie sa asteptati luni sau ani, ca sa luati masuri ? Sper ca nu aveti si dumneavoastra derogari in evolutia profesionala !!!

  • Pentru ca toate deciziile referitoare la titluri academice trebuie sa fie analizate conform unei proceduri. altfel, cel in cauza poate invoca in instanta viciu de procedura si nu numai ca isi confirma „ascensiunea” prin castigarea unui proces din cauze procedurale dar mai cere si despagubiri pe care tot noi le platim.
   stiu ca e evidenta frauda dar trebuie demonstrata cu dovezi, iar dovezile se obtin in baza unei anchete.

 7. Totusi, … orice doctor de pe lumea asta stie foarte bine ca nu ai cum sa fi medic primar la mai putin de 10 ani de la terminarea facultatii, si nicidecum profesor universitar in medicina la 32 de ani … e la mintea gainii …

  • E 9nvidia din tine nu o recunoști..???? Nu poți dormi??? .. Ești bine plătit ca și ceilalți anonimi studenți și doctori…. Ce au avut îndrăzneală sa scrie aici de rău…! La comentarii.. La comanda….. Cu falsuri….. Dacă ați fi descoperiți în conspirația voastră..? … V ați. Praji!!! mm de ce nu va dați numele sa vadă lumea cine sunteți..????? Nu aveți curaj… Sau ați da seama ca nu e nimic de discutat…. Și sunteți prea jos….. E bine după paravan…. Putem spune orice a denigrare!!!!
   E adevărat ce spuneti sau e doar ca știrile ce le ați dat de profesorul tânăr S prindă bine și sa! Par adevărate nu i asa, m.??? Ca pandemia… E partedinplan nu…!! .. Prosti mai sunteți….. Irozilor se vede de la o posta….va fi greu sa va plătiți păcatele…… Cuvintele sunt păcate grele…..

 8. Credem ca sunteți bine plătiți pentru comentariile voastre jalnice…. Ma mir ca mai puteți respira de atâta invidie…. Nici calcule nu știți și nici legislație….. D de unde….. Dacă doamna Poiana are o dusmNca politica conferențiar…. Care i dorește locul și o încurcă normal ca totul e poveste….. Dar ce scrie aici e potriveska de situații și cuvinte abricate în defavoarea unor oameni ok.. Dar care sunt tineri.. Doar atât asta e singura problema…!!!!! Singura!!!! Restul cancan… Nimic adevărat… Dar doamna poiana e doamna asta e diferența și are ceva de spus în rest….. Se lupta ca nucuratii… Pentru senzație în presa păcat… Care răutăți…. Care minciuni….. Credeți că vor rămâne neplătite….. Nu cred…

 9. Tot anonimi o sa rămâneți și doctori. Cu numele…. Deziderate…. Bârfă multă și aiurea….. Povestiiiiii….
  Dar profesorul și ceilalți legende șefii colegiu și cu viitor strălucit…. Voi pe la colturi. Cu calcule și potriiri…… Invidie. Dacă erați cineva spuneați cine sunteți.. Dar nu aveți nimic nu aveți nume. .. Noroc ca v a dat curentul posibilitatea sa scoateți limba de vipere…. Plătite….. Habar nu aveți ce vorbiți….
  Dar sinescu și toți copii de profesori și au fCut unmare rău…. Cu mana lor…. În timp…. păcat

  Prost jucat….

 10. Ce este acest articol pe site? Părea recent, dar este din 2019. Oare de ce? Și dacă tot e vorba despre copii, domnul de la oms al cui copil este și cum a promovat?

 11. ca si pericolul covit .. cam asa e si cu informatiile astea plictisitor ! inlaturarea celor care pot si le merge mintea .(SE VEDE DE PE WEB OF SINCE ).. SI NU NUMAI … E TARE CU STIINTA SI BUN CLINICIAN … SI BUN MANAGER ( IL STIU DE CURSUL DE MANAGEMENT )
  daca era vreun prost nu- l faceau in nici un fel…… nU- i inrteresa ati vazut sa se lege de cineva prost !
  .. nu nici nu exista dar ACEST PROFESOR tanar ii stanjenea …PUTEAU SA I -O FACA CU PACIENTI CU STUDENTI DAR NU AU REUSIT SI AU SPUS ATUNCI CA FACE TEROARE CA NU MERGE LA PACIENTI CA .. ETC INEPTII DAR OMU A STIUT SI S A PROTEJAT E CLAR .. A SIMTIT .. ! ARE SI INTELIGENTA EMOTIONALA !
  DECI ii spuneau de …. frauda pacienti…….prost etc dar nu! atunci o dai ca are derogare care o stiu toti din domeniu medical !
  si ii- o mai faci si disparuta ca omu si-a dat o singur baiiiiii !!ce mafioti
  ceea ce inseamna ca e tare profu .asta e sigur! .. deci atentie cineva care observa va spune ca
  profu asta a vazut ceva ce nu era in regula in sistemu umf , minister cred ..ca acolo a inceput
  … paun asta cred facea vraji !
  ….si atunci e periculos si l -au defaimat sa nu fie crezut DECI SA NU FIE CREZUT ! desteptarea asta e adevarul !
  eliminat de ce stie cineva ceva din umf ? MINISTER ? MARI MINCINOSI ?sa nu fie crezut
  sa fie fals ? nu?
  sa poata managerii de spital de la sf ioan…. fura si da la guvernare sa fie spital covit , nu ?
  ca el e corect si pertruba acest sistem nu ?radulescu e de a voastra, geavlete ? si sleahta de hotisori de acolo, m?
  IN MINISTER TUTA LILIANA ASCULTA NU ?? E DE A VOASTRA ATENTIE … SA NU O PATESTI DUPA …
  se va descoperi stati fara grija cacatul se mananca pe rand unpicutttt!
  sa mearga minciiuna … deci atentie presa sa impanzeasca falsuri despre oamenii care se trezesc cu acuzatii nefondate doar ca nu sunt mafie !

  plauzibil !
  cred ca evident ….
  O SA V -O LUATI SI VOI ASTIA ! SE DESCOPERA !
  DE ASTA NU REZOLVATI ,SI LASATI TIMPUL SA TREACA ASTA ATI VRUT ! CA E PERICULOS ADEVARATII FALSI .. CONDUCERE SI OAMENI FALSI VOI ….. SI PENTRU MINCIUNILE VOASTRE DE ASTA SI A DAT DEMISIA .. ACU AM INTELES !DA E EVIDENT DE CE AU SARIT ASA CA ISI DADEA DEMISIA CA NU AVEA VOIE NU ERA IN PLAN …. ! CE PERVERSI
  \! TOTUL SE LEAGA. DECI NU CREDETI NIMIC ! TOTUL E MINCIUNA OMUL STIE CEVA CE II COMPROMITE PE CEI DIN MINISTER SI DE ASTA !
  RUSINE ! MAFIOTI FALSI
  SI PROSTI PE DEASUPRA !
  TOTI CONTRA UNU !!
  ARE VALOARE VOI ? APRECIATI NU AVETI MATERIE CENUSIE CI PERVERSIUNE ATAT SI PRESA ASERVITA ! ATAT !

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.