Acasă Actualitate Alina Bica a fugit în Costa Rica. Extrădarea ar putea dura și...

Alina Bica a fugit în Costa Rica. Extrădarea ar putea dura și opt ani

DISTRIBUIȚI

La termenul de astăzi de la Înalta Curte de Casație și Justiție într-unul din dosarele ANRP în care fosta șefă DIICOT Alina Bica este judecată pentru fapte de corupție, avocații acesteia au prezentat un document în limba spaniolă din care, spun ei, ar reieși că Bica s-a angajat ca avocat în Costa Rica. Fiindcă documentul nu era tradus, judecătorii nu l-au primit. Controlul judiciar a fost ridicat de judecători în cazul Alinei Bica încă din 2017. Bica avea deja două condamnări nedefinitive cu executare una de 4 ani și una de 3 ani și șase luni.

În 2014 unul din cei mai mari traficanți de droguri români, Emil Dan Sârbu, în vârstă de 46 de ani, dat în urmărire naţională pentru trafic de cocaină din 2006 a fost extrădat din Costa Rica. Bica era atunci chiar șefa DIICOT.

Opt ani a durat și extrădarea lui Adrian Mugurel Ştefan membru într-un grup de peste 200 de persoane cercetate de DNA pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi fals identificat în Costa Rica în 2007 și extrădat în 2015.

Așadar Bica are timp să cheltuiască banii luați din șpăgi cât timp a fost procuroare.

Citește cum luau Alina Bica și polițistul Ionuț Mihăilescu cu care aceasta avea o „relație specială”  șpagile pe numele Ștefan Gavrilă. Când nu le rupea Udrea capetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.