Acasă Actualitate Primarul din Corbeanca a fost reținut de DNA

Primarul din Corbeanca a fost reținut de DNA

DISTRIBUIȚI

Update : Edilul localității Corbeanca Valeriu Anton a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție alături de un nepot care ar fi complice la luarea de mită.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii în şase locaţii din judeţul Ilfov într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie comise în perioada 2011 – 2017.

Surse judiciare au precizatâ că percheziţii ar avea loc şi la sediul Primăriei Corbeanca, iar faptele ar fi în legătură cu retrocedarea unor terenuri.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis CURENTUL, în cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în şase locaţii, situate pe raza judeţului Ilfov, din care una este sediul unei instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2011 – 2017”, se precizează în comunicat.

2 COMENTARII

  1. Nimic din 2004? 1993? Sau chiar 1988? Suntem in 2023, o fi articolul vechi? Poate nu mai avem coruptie in 2023 si se readuc pe tapet fapte din 2011?… ce bine ar fi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.