Acasă Actualitate Antonescu: În cazul în care Ponta propune miniștri interimari de la USD,...

Antonescu: În cazul în care Ponta propune miniștri interimari de la USD, înseamnă că dorește să construiască un alt Guvern

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat astăzi că în situația în care premierul Victor Ponta va propune miniștri interimari de la USD, în locul miniștrilor liberali demisionari, înseamnă că acesta "deja dorește să construiască un alt Guvern". "Înseamnă că deja nu mai este în interiorul USL, înseamnă că deja dorește să construiască un alt Guvern și înseamnă că suntem în cu totul altă logică politică, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Este o variantă. Dacă domnul Ponta nu mai vrea să mai continue cu USL așa cum îl știm, cu PNL ca partener, poate face acest lucru", a spus Antonescu, la Parlament, după întâlnirea cu deputații liberali, întrebat ce se va întâmpla în situația în care premierul va propune miniștri interimari de la USD în locul miniștrilor liberali demisionari.
Antonescu a precizat că în cazul constituirii USD se încalcă prevederile din protocolul USL, însă, liberalii au fost toleranți. "Da, dar noi am fost cât se poate de toleranți. Noi încurajăm forțele politice tinere. Noi suntem partizani ai tuturor formelor de pluralism într-o societate democratică, sigur că încalcă articolul 9 cred, care arată foarte clar că membrii, componenții acestei alianțe nu pot forma alte alianțe fie ele și electorale câtă vreme sunt membri ai USL", a răspuns liderul PNL, întrebat dacă în cazul constituirii USD se încalcă protocolul USL. El a mai susținut că liberalii nu caută motive pentru desființarea USL. El a mai declarat că nu este îngrijorat de faptul că premierul are consultări cu grupul minorităților.

Dragoș Stănculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.