Acasă Horoscop Horoscop 18-02-2014

Horoscop 18-02-2014

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Fac multe excese și vor avea unele probleme de sănătate. După-amiaza, nu se înțeleg bine nici cu prietenii cu care lucrează, după ce cu rudele apropiate de abia mai comunică.

Taur – Ceea ce dă particularitate comportamentului dv. se referă la modificarea relațiilor sentimentale – renunțați la un partener de cuplu din cauza faptului că se dovedește frivol.

 

Gemeni – Nu veți renunța la plăcerile vieții și veți reveni la o relație mai veche, doar pentru că vi se dau speranțe că veți fi ajutat. După-amiaza, așteptați cu nerăbdare o recompensă.

 

Rac – Mult prea nervoși, acești nativi au capacitatea de a-i influența pe cei din jur, de a-i convinge că au dreptate în orice împrejurări. Seara, acasă, îi așteaptă multe surprize plăcute.

 

Leu – Munciți în continuare foarte mult și, din păcate, sunteți răsplătit pentru eforturile suplimentare doar cu mai mulți bani (dv. așteptați și o altfel de recunoaștere, mai sentimentală, a meritelor).

 

Fecioară – Reduceți din nou toate cheltuielile personale și ale familiei dv., sperând că veți reuși să finalizați îmbunătățirile pe care le faceți casei în care locuiți. După-amiaza, noi conflicte.

 

Balanță  – Reorganizați activitățile dv. de bază și dați dovadă de un pragmatism apreciat doar de prietenii mai vârstnici. După-amiaza, persoana iubită vă creează necazuri suplimentare.

 

Scorpion – Vă criticați prietenii mai puțin harnici și vă așteptați la reacții dure. După-amiaza, aveți tendința de a încerca să renunțați la persoanele care vă protejează, prin ignorarea acestora.

 

Săgetător – Întreaga zi stă sub semnul unei colaborări deficitare, mult prea stresantă când intervine și implicarea persoanei iubite. După-amiaza, vi se pare incorect ca toți să vă dea ordine.

 

Capricorn – Apar unele situații aproape ridicole pe care nu știți cum să le evaluați, mai ales dacă familia dv. nu vă sprijină. La ordinea zilei, neînțelegeri cu cei tineri și comunicare foarte dificilă.

 

Vărsător – Nu sunteți implicat în activitățile partenerului de cuplu, chiar dacă vă place să declarați că ar fi așa. Seara, fără să vreți, aflați date care ar putea să dea peste cap relația dintre voi.

 

Pești – Este ziua gesturilor exagerate și a declarațiilor lipsite total de diplomație. După-amiaza, vorbiți mai mult decât trebuie și dați la iveală secrete ale celor dragi, fără să vă gândiți la consecințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.