Acasă Actualitate Arafat acuză laboratoarele de analize medicale și acționează în consecință

Arafat acuză laboratoarele de analize medicale și acționează în consecință

DISTRIBUIȚI

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat, la Digi Fm, de ce românii care au anticorpi, dar nu au fost oficial diagnosticați cu coronavirus și luați în evidența DSP-urilor locale nu au parte de aceleași libertăți ca românii care au dobândit anticorpi prin vaccinare.

„Asta nu s-a luat în calcul nici în Europa. Și noi îi lăsăm până la 6 la mie. Dacă Europa ar avea peste 6 la mie, nu i-ar mai lăsa. S-a decis că sunt trei variante, că s-a trecut prin boală, vaccinat sau testat. A patra variantă, cea în care să mergi să te testezi de anticorpi, nu s-a luat în calcul nicăieri. Nici la noi. O să fie toată lumea cu anticorpi. Dacă noi am fost în stare să vaccinăm la chiuvetă, e clar că te poți duce să obții certificat că ai anticorpi”, a declarat Arafat.

Așadar corupția e atât de mare în sistemul sanitar încât nu se poate nici măcar acredita o listă de laboratoare care să fie dincolo de orice îndoială și unde românii care au trecut prin boală fără a fi înregistrați să-și poată analiza anticorpii.

2 COMENTARII

  1. Cum adica dupa ce l ai schimbat pe primul ministru liberal Florin Catzu si ai darmat Guvernul lui Klaus Johhanis, secretarul de stat nemuritor ARAFAT ataca competenta sau actul de administrarea a politicilor de guvernate din PNL !?!?
    Sau poate ca este o modalitate prin care domnul secretar de stat ARAFAT le serveste adversarilor polictici, respectiv PSD -ului in situatia in care cei din urma vor nominaliza viitorul prim ministru !!

  2. sa inteleg ca pe cei cu imunitate dobandita natural d-l Arafat, noul „zeu” al sistemului medical romanesc ii sfatuieste sa apeleze la metode alternative de obtinere a certificatului magic – singura solutie sa iasa din randul proscrisilor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.