Acasă Politic PSD depune plângere penală împotriva guvernului Cîțu

PSD depune plângere penală împotriva guvernului Cîțu

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță faptul că social-democrații vor depune plângere penală împotriva lui Florin Cîțu și a miniștrilor pentru modul în care au alocat sumele către primari din Fondul de Rezervă. De asemenea, decizia Guvernului va fi atacată pe toate căile.

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenițărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotârărea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, scrie Marcel Ciolacu.

2 COMENTARII

  1. Haide sa vedem daca faceti ceva mai PSDistilor pentru ca ce face Catu a invata de la voi,deabia astept sa le aratati tuturor romanilor cum a impartit Catu bani dupa care sa arate si PNListi cum a impartit Dragnea bani la primari,dupa care poate o veni D.N.Aul peste primari sa vada ce au facut astia cu bani romanilor,pentru ca bani impartiti de PSD nu au fost bani lui Dragnea si nici bani astia nu sunt ai lui Catzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.