Acasă Actualitate Astăzi are loc un nou termen la Curtea de Apel București în...

Astăzi are loc un nou termen la Curtea de Apel București în procesul cu mega-moscheea

DISTRIBUIȚI

Astăzi la Curtea de Apel București va avea loc un nou termen în dosarul în care Cătălin Ioan Berenghi alături de Ioan Catalin Gornic, Călin Mărincuș si Todiraș Octavian au cerut anularea Hotărării de Guvern 372/2015 semnată de Victor Ponta prin care România a dăruit cultului musulman mai mult de un hectar de teren în Bdul Expoziției din Sectorul 1 pentru ca Turcia să poată construi o mega-moschee incluzând și o universitate islamică. Din cauza miilor de cereri de adeziune la proces sosite peste vară la instanța bucureșteană, judecătoarea din dosar a amânat cauza la termenul din 8 septembrie pentru procesarea acestor cereri. Cererile au continuat să curgă și după data de 8 septembrie. Procesul este programata pentru ora 12.00. Până pe 23 mai, 51 de persoane trimiseseră cereri de intervenție în proces alături de cei patru activiști. Până la termenul din 9 iunie se adunaseră la instanță peste 8000 de cereri.
La termenul din 8 septembrie, în sala de judecată s-a constatat că cererile sosite peste vară au fost atât de multe încât nu au putut fi procesate și astfel s-a acordat un nou termen de judecată pentru 20 octombrie.

La termenul trecut au fost prezenți la Curtea de Apel câteva sute de oameni, unii sosiți special din: Belgia, Irlanda, Italia și o doamnă sosita chiar din Los Angeles, au fost români și maghiari sosiți din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași.

„În acest proces trebuie sa se facă auzita vocea poporului pentru a demonstra ca nu este doar un razboi personal, al nostru Berenghi Catalin, Gornic Catalin, Calin Marincus, Todiras Octavian. MERGEM PANA LA CAPĂT! Mesajul este clar: ROMANIA SPUNE NU MEGA MOSCHEII!!!! ”, ne-a declarat Cătălin Berenghi .

Turcia e atât de disperată să înalțe pe pământul Brâncovenilor cea mai mare moschee din Europa încât ambasadorul turc a îndrăznit să-i acuze pe românii care luptă cu mega-moscheea că în spatele lor se află oamenii lui Gulen. Vezi răspunsul luptătorului Berenghi.

1 COMENTARIU

  1. Halal mass-media!!Niciun post de televiziune nu a informat populatia despre interventiile numeroase in acest dosar!!Cred ca dl.Ponta ar trebui sa fie anchetat pentru aceasta decizie ca si pentru cedarea a 400 milioane de dolari kazahilor!!ALO DNA!!!SE AUDE???Lasa chilotii d-nei Udrea si ocupate de lucruri serioase!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.