DISTRIBUIȚI
sanda

Lipsit de coloană vertebrală, ministrul Justiției Tudorel Toader îl execută pe procurorul general invocând în mod greșit sensul unui cuvânt

Politologul Ioan Stanomir a comentat, la Digi24, anunţul ministrului Justiţiei tudorel Toader privind declanşarea procedurii de evaluare a procurorului general Augustin Lazăr. El spune că în spatele acestei proceduri stau „manevrele patronilor politici”.

„Dacă am observa cu toţii firul cauzal, acesta porneşte de la recomandarea domnului Dragnea de a se trimite Inspecţia Judiciară, trece prin surprizele de pe Facebook ale lui Darius Vâlcov şi sfârşeşte cu iniţiativa ministrului Justiţiei”, a spus politologul.
Stanomir apreciază că ministrul Tudorel Toader va aplica şi în cazul lui Augustin Lazăr acelaşi scenariu pe care l-a aplicat în cazul fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

De altfel, el face o comparaţie între strategia lui Tudorel Toader şi cea folosită de un alt ministru, Rodica Stănoiu.

Stănoiu a turnat cu nesimțire la Securitate sub numele de cod Sanda, după cum au decis definitiv judecătorii ÎCCJ: Rodica Stănoiu rămâne definitiv turnătoarea „Sanda”

„Scenariul pe care l-a aplicat Tudorel Toader cu atât succes, cu ajutorul Curţii Constituţionale, fireşte, în cazul Codruţei Kovesi, va fi aplicat şi lui Lazăr. Doar că de această dată circumstanţele sunt încă şi mai dramatice, pentru că aici vorbim de o ingerinţă a factorului politic în rezolvarea unei anchete în curs.

Citește și Rodica Stanoiu histrionismul si tupeul unei fosile comuniste

Domnia sa intervine prin intermediul acestei evaluări pentru a intimida nu doar instituţia, ci şi pe oamenii care lucrează în ea.

Este vorba de un tip de procedură care ne îndepărtează şi mai mult de standardele europene în materie.

De fapt, Tudorel Toader e identic în modul de gândire cu Rodica Stănoiu, o ministră de justiţie care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a strivi independenţa magistraţilor”, a spus Ioan Stanomir.

3 COMENTARII

 1. ACEST INDIVID E MAI JOS DECAT RODICA STANOIU.
  EL SI TARICEANU, CEL MAI BUN DINTRE PESEDISTI, CEL MAI NOCIV POLITICIAN.
  SUNT IN JOC SUME URIASE, NU-I ASA TOVARASE TARICEANU POPESCU CALIN ANTON?

 2. Ce TOT O CLEFAI, TARICENE, PE ASTA CU ” STATUL PARALEL” ?
  NU CUMVA ESTI SI MATALE UN SECURIST ? CA DOAR NU TE-AI IMBOGATIT CA ERAI FRUMOS SI DESTEPT.

 3. EHEI, LA MAREA MANIPULARE, ALATURI DE TOV CRISTOIU A FOST TRIMIS IN STUDIOURI SI VENERABILUL SAU TOVARAS, ALEXANDRESCU HORIA.
  BRAVO BAIETI, ARE TARA PROSTI PENTRU AMANDOI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.