Acasă Actualitate Avocat despre casa lui Dincă: Pute totul a cadavru, iese mirosul din...

Avocat despre casa lui Dincă: Pute totul a cadavru, iese mirosul din pereți, din pământ

DISTRIBUIȚI
Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat marti la Digi24 că în casa lui Gheorghe Dincă miroase peste tot a cadavru:
„Pute totul a cadavru. Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul. Este un dezastru total, ca o explozie într-un atelier auto din care cineva a venit să și răscolească și să fure de acolo. Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete.
Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot”
Marți dimineață, anchetatorii au reluat verificările cu excavatoare la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă și Gheorghe Dincă.

2 COMENTARII

  1. De cand am vazut prima data acea casa ma tot intreb cu sotia lui si cei patru copii au putut locui si trai acolo. Sotia lui chiar intre cele doua crime declarate a locuit cu el acolo. Conditiile de trai spun multe despre aceasta familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.