Acasă Actualitate Băsescu: Dragnea este un cancer! Au fost schimbate trei guverne în căutarea...

Băsescu: Dragnea este un cancer! Au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea sau modificarea Codului Penal

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, a devenit ”un cancer” al politicii românești și le cere celor din PSD să acționeze chirurgical pentru îndepărtarea acestei ”tumori”.

”O ţară sacrificată de Dragnea, pentru Dragnea!
Dragnea. Individul acesta este un cancer care trebuie îndepărtat urgent din corpul structurii de putere politică a ţării.
În ultimii trei ani, nimic nu a fost mai important în decizia politică a ţării decât găsirea căilor pentru a-l scăpa pe Dragnea de puşcărie.
Au fost schimbate trei guverne în căutarea premierului care să-şi asume graţierea, amnistia sau modificarea favorabilă lui Dragnea a Codului Penal.
Au fost puse sub semnul întrebării toate hotărârile judecătoreşti definitive ale completurilor de 5 judecători de la ICCJ din 2014 şi până azi.
Au fost puse sub semnul întrebării hotărârile judecătoreşti ale completurilor de 3 judecători de la ICCJ.
Curtea Constituţională este pusă sub o presiune formidabilă pentru a da decizii care să-l ajute pe Dragnea să-şi obţină libertatea.
Avocatul Poporului a fost transformat într-un instrument docil care se face că nu vede neconstituţionalitatea evidentă a unor ordonanţe de urgenţă.
Partenerul de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, este şantajat de senatorii PSD prin amânări succesive a deciziei Senatului privind cererea pentru o anchetă penală.
Ministrul Justiţiei este şantajat de senatorii PSD prin amânarea succesivă a datei de dezbatere a unei moţiuni simple.
Pentru a diminua capacitatea de acţiune a structurilor de securitate, Dragnea a cerut şi a obţinut de la nevertebraţii senatori şi deputaţi PSD reducerea drastică a bugetelor serviciilor secrete.
Mai mult, lacom şi lipsit de scrupule, Dragnea controlează marile achiziţii civile şi militare, decizia economică, politicile fiscal – bugetare, distribuţia banilor către administraţiile locale.
PSD-ul a fost transformat într-un instrument de presiune asupra instituţiilor statului.
„Prea cinstiţii” PSD-işti, „onorabilii” parlamentari PSD şi incompetenţii miniştri PSD, sunt folosiţi ca nişte supuse instrumente necuvântătoare dar eficiente în slujirea intereselor şi obiectivelor personale ale lui Dragnea.
Dragnea a devenit o uriaşă tumoare canceroasă în angrenajul decizional al Statului Român.
O tumoare care trebuie urgent îndepărtată, iar responsabilitatea chirurgului este în primul rând a PSD.”, scrie Traian Băsescu.

4 COMENTARII

  1. Mincinosule, tu ai dreptate pe jumatate. Basescu n-a taiat pensiile, doar a vrut sa le taie. N-a taiat nici salariile decat ale trantorilor de bugetari care erau si sunt si acum mari, iar ei multi. Cu banii pierduti s-ar putea face anual o autostrada Bucuresti-Brasov. Dreptatea ta se refera la Flota. Da, aici ai dreptate erau niste CEAUNE PLUTITOARe si au ajuns sa fie taiate la fier vechi. Asa cum au fost taiate tamvaiele, vagoanele s.a.m.d pentru ca hotii care au condus tara au cumparat intreprinderi pe doi eli. Din fierul vechi si-au platit datoriile, iar acum din terenuri si-au facut averi. Nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.