Acasă Actualitate Bivolaru poate parasi Bucurestiul pe durata verii

Bivolaru poate parasi Bucurestiul pe durata verii

DISTRIBUIȚI

Curtea Suprema de Justitie i-a retras fostului deputat PDSR Gabriel Bivolaru restrictia de a parasi Bucurestiul, judecatorii admitand cererea acestuia de a se putea deplasa in judetele Ialomita, Prahova si Constanta, pentru a rezolva anumite probleme ale firmelor la care este actionar si care au sediul in cele trei judete. Restrictia de a parasi Capitala a fost ridicata pentru perioada 5 iulie-30 septembrie a.c.

Fostul deputat Gabriel Bivolaru este acuzat ca, in perioada martie-iunie 1992, in calitate de administrator al societatilor Atlas T&T, Belona si Union ar fi emis 25 de cecuri cu limita de suma, mentionand la rubrica -disponibil- o suma mult mai mare decat cea existenta efectiv in cont. De asemenea, in perioada decembrie 1994 – martie 1995, Bivolaru ar fi intocmit 24 de ordine de plata false, contrafacand stampila BRD din Bucuresti si semnatura administratorului de cont. Cele 24 de ordine au fost apoi transmise BRD-Filiala Sinaia, pentru incasarea banilor. In 22 aprilie 1991, la BRD – Filiala Sinaia a fost angajata ca referent Paula Monica Plazzotta, ulterior devenind administrator de cont pentru toate cele zece firme ale lui Bivolaru. Pe parcurs, Bivolaru, de Freitas si Plazzotta au devenit prieteni. Astfel, in perioada 1994-1996, Bivolaru, in intelegere cu Plazzotta, ar fi emis ordine si dispozitii de plata fara a avea disponibil in cont, prejudiciind BRD cu 70.218.675.405 de lei, suma reactualizata fiind de peste 300 miliarde de lei, conform avocatului bancii.

De Freitas si Plazzotta au fugit din Romania la scurt timp dupa ce au inceput cercetarile in acest caz, singurul judecat fiind Bivolaru. In prima faza a procesului, judecatorii i-au interzis lui Bivolaru sa paraseasca Bucurestiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.