DISTRIBUIȚI

Ministrul de Finanțe Marcel Boloș, prezent în studioul Antenei 3, a aberat referitor la creșterea salariului minim de le 1 Octombrie 2023, mințind sau neștiind ce vorbește.

Întrebat de moderatoare dacă poate confirma această creștere a salariului minim, începând cu 1 octombrie, Marcel Boloș a declarat: ”Da, este un angajament pe care partidele și l-au luat, inclusiv prin programul de guvernare, la momentul la care Guvernul Ciolacu și-a început mandatul”, a spus ministrul.

În Programul de guvernare prezentat în Parlament, publicat pe site-ul Guvernului și votat de coaliția PNL și PSD scrie despre salariul minim:

Că se va institui un „mecanism obiectiv de stabilire predictibilă a salariului minim brut pe țară garantat în plată în funcție de dinamica creșterii economice.”

Că pentru obiectivul „Modernizarea sistemului de salarizare” se vor realiza „creşterea salariului minim brut garantat în plată”, „transpunerea în legislația națională a legislației europene care prevede ca salariul minim brut garantat în plată să reprezinte 50% din salariul mediu brut.” și impelemntarea unui „mecanism obiectiv de stabilire predictibilă a salariului minim brut pe ţară garantat în plată în funcţie de dinamica creşterii economice, negociat cu partenerii sociali (sindicatele şi patronatele) în vederea stabilirii unui mecanism predictibil de creştere a salariului minim pe economie.”

Niciun cuvințel despre octombrie 2023 așa cum bătea cîmpii Boloș la Antena 3.

Prezent și la Digi 24 Boloș a declarat că este preot misionar și că așa vrea să rămână în continuare. Întrebat dacă conducerea partidului îl presează să se înscrie, Boloș a răspuns că nu și că ei știu situația. „Nu mă determină să iau o decizie. Pentru moment alegerea mea este biserica”, a conchis ministrul Finanțelor.

Sperăm să ia calea pe care și-a ales-o cât mai repede și să lase Finanțele pe mâinile cuiva care nu minte cu nerușinare.

Luna trecută, același Boloș abera că Guvenul dublează pedepsele pentru evaziune fiscală care ar fi ajuns astfel la 30 de ani, în timp ce omorul este pedepsit cu 20 de ani

4 COMENTARII

  1. O contradictie in tot ce zice si ce face acest tovaras preot incercand sa-i prostesca pe toti, „pe fata”, hlizindu-se la ei.
    Adorator de faima si arginti, de cat mai multi argintiiiiiiii daca se poate de pe spinarea „oitelor”, ca de, vezi chipurile, e trimisul lui ‘mezeu si „oitele” il cred.
    Mar.s in Evul Mediu cu astfel de mentalitati de travestit! Nimic nu ai facut in beneficiul cetatenilor de cand ai fost la Fonduri europene, remunerat tot din banii cetatenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.