DISTRIBUIȚI
vlad pascu

Update ora 19.15: Miruna Pascu a fost reținută! Deși inițial era martor, după percheziții tatăl lui Vlad Pascu a fost pus sub control judiciar. Vineri Miruna Pascu va fi prezentată judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

La data de 14.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală  împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, în două cauze, astfel:

Într-o cauză, având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de risc, în care o persoană are calitatea de suspect, se efectuează un număr de 9 percheziții domiciliare,  mai multe persoane urmând să fie aduse la audieri.
În cea de a două cauză, cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra înfăptuirii justiției, precum și pentru infracțiuni privind regimul drogurilor, respectiv : punerea la dispoziție a locuinței in vederea consumului de droguri, trafic de droguri de risc și mare risc, două persoane având calitatea de suspect.
Față de un suspect cercetările sunt efectuate pentru infracțiuni contra înfăptuirii justiției, iar pentru cel de al doilea pentru infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri.
La această cauză s-a dispus reunirea unui dosar aflat pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, în care o persoană are calitatea de inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.”, anunță DIICOT

Descinderile de joi, 14 septembrie, vizează pe de o parte cercul de prieteni al lui Vlad Pascu, alături de care se afla pe litoral în momentrul tragediei de la 2 Mai, dar și distribuitorul acestora de droguri. Surse ne-au declarat că au loc percheziți și la mama lui Vlad Pascu, care ar fi acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii justiției. Aceasta ar fi încercat să șantajeze martori în cauza în care e vizat fiul său și să-i convingă să facă declarații care să fie favorabile acestuia.

Miruna Pascu (foto stânga) a făcut avere din cămătărie și se crede deasupra legii, de vreme ce când toată România e cu ochii pe familia sa, a îndrăznit să șantajeze martori. De altfel ziarul Curentul a dezvăluit în urmă cu zece zile că parvenita Miruna Pascu s-a opus ca fiul ei să meargă la dezintoxicare și nu vrea ca acesta să facă pușcărie

Citește și Fostă judecătoare: Tatăl drogatului ucigaș lua apartamentele oamenilor deși aceștia restituiau banii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.