DISTRIBUIȚI

Astăzi DIICOT a făcut mai multe percheziții, pe de o parte, la gașca cu care se afla Vlad Pascu pe litoral, precum și la distribuitorul lor, iar, pe de altă parte, la mama lui Pascu, care ar fi săvârșit infracțiuni contra înfăptuirii justiției și ar fi încercat să șantajeze martori în cauza pe droguri în care e vizat fiul său.

Unul dintre suspecți este Tudor Duma, zis Maru, persoana foarte apropiată de Vlad Pascu, care are legături infracționale cu persoane consumatoare de droguri și implicate în mod frecvent în activități ce țin de punerea în circulație a drogurilor de risc și mare risc:

Anghel Rafael George, zis “Rafael” sau “Rafa”, 20 de ani

Bîtică Andrei-Cătălin, zis “Andrei” sau “Paco”, 18 ani.

Marei Ahmed, zis “Ahmed” sau “Moody”, 18 ani.

Pe rețeaua Tik-Tok, numele de utilizat folosit de„Maru” era „@m4ru101”, iar pe Instagram “m.tud0r_101_”,

Cei trei de mai sus se află în cercul infracțional extins din care face parte și Vlad Matei Pascu.

Potrivit surselor noastre, aceștia patru au fost observați împreună, alături și de alte persoane, în judetul Constanța, în noaptea de 18 spre 19 august 2023, fiind cazați la același loc.

Pe de altă parte, susțin anchetatorii, există probabilitatea ridicată, conform informațiilor deținute, să fi consumat împreună substanțe stupefiante, în aceleași împrejurări, anterior producerii tragicului accident din dimineața de 19 august 2023.

Dintre persoanele de la care se aprovizionează în mod constant cu droguri Duma Tudor, zis “Maru”, de 19 ani, sunt și doi frați, respectiv Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio, ambii din sectorul 4 al Capitalei.

Pe 30 august și 1 septembrie, Duma Tudor, zis “Măru” a mers la frații Constantin, cumpărând de la aceștia cantități de ordinul zecilor de grame de cannabis, pe care le-a revândut ulterior , într-o manieră asemănătoare cu cea in care furniza droguri si la petrecerile organizate de Pascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.