DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Vaslui și al PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, un grobian prieten cu alcoolul, și-a părăsit soția (foto stânga), senatoarea Gabriela Crețu, și s-a mutat împreună cu secretara tinerică, Ana Maria Obreja, cu care și era la restaurantul la care s-a produs flagrantul de luare de mită după denunțul la DNA depus de prietenul său, patronul firmei Transmir, Emil Savin, zis Farmazon, fost șofer la CAP. Detalii AICI.

Buzatu are 68 de ani, Gabriela Crețu are 58 de ani, iar Ana Maria Obreja are 30.

Obreja, a divorțat și ea de preotul cu care era căsătorită din iubire pentru Buzatu. Surse locale ne-au declarat că secretara e acum speriată că va pierde toate bunurile obținute în ultimii cinci ani dacă DNA va aplica o confiscare extinsă.

6 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Interesanta abordarea, am vazut reactia doamnei Anca Alexandrescu de a ascunde sub pres amantlacul unui alt baron dintr-un judet la fel de sarac ca Vaslui- cu motivatia ca viata personala a liderilor judetelor conduse baronii PSD – beste o problema personala si deontologic nu trebuie sa fie publica si moral este ok insa cei in cauza detin controlul total asupa presei si tuturor institutiilor locale asemenea unor adevarti faraoni.
    Asa ca in virtutea celor sus mentionate, poate ca ar trebui sa investigati jurnalistic daca la nivelul conducerii PSD exista o clauza sau o conditie obligatorie impusa de alte institutii de forta, poate un model agreat la nivel stattutar, sau de ce nu chiar o necesitate destramarea relatiei de familie traditionala, de ce nu poate fi un model impus de parteneriatele extrerne ale acestei formatiuni politice pentru intrarea in UE.
    Cu stima

  2. Asta este șpagă de acum, dar până acum …câtă șpagă a luat de la restul afaceriștilor de carton? Cam sărac buzatul asta! As vrea să rămână cu buza umflata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.