DISTRIBUIȚI
savin transmir

UPDATE ora 10.00: DNA nu a comunicat cine este martorul denunțător. DNA a comunicat că banii au fost ceruți de Buzatu „astfel încât contractul să se deruleze în bune condiții (plata facturilor)”. Presa relatează că un om de afaceri clujean ar fi denunțător, acesta fiind un asociat al lui Emil Savin

Știrea inițială:

Ni-l amintim toți pe Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, autointitulat „taliban pesedist” cum vorbea despre votanți în Palatul Parlamentului că: „Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o facțiune ultrareacționară, care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare.”, explica grobianul Buzatu în urmă cu câțiva ani. Citește și Buzatu și-a lăsat soția de o viață pentru alcool și secretara tinerică

Vineri, lui Buzatu i s-a înfundat după ce a fost prins de DNA în flagrant luând 1,2 milioane de lei în bancnote marcate cu „mită” chiar de DNA Iași.

În urmă cu câteva luni, scrie ziarul local Vremea Nouă, pentru a exclude de la construcția unui drum un afacerist, „Buzatu a măsluit împreună cu un expert o expertiză la acel drum. Expertiza a fost plătită din banii CJ Vaslui cu suma de 400.0000 lei. Constructorul în cauză a cerut o contraexpertiză, dar a avut surpriza să afle că trebuia să lucreze cu aceeași companie la care și Consiliul Județean făcuse expertiza inițială. Cu alte cuvinte, aceeași firmă care a făcut expertiza măsluită trebuia acum să realizeze și contraexpertiza. Ca un făcut, constructorului i se ceruse aproape dublu pe contraexpertiză decât plătise Consiliul Județean, adică 700.000 lei. Acesta este momentul în care constructorul își dă seama că este victima unui șantaj și face denunț la DNA.”, scrie Vremea Nouă fără să nominalizeze afaceristul, un apropiat al patronului ziarului, politicianul PNL președinte al Antibiotice SA, Lucian Timofticiuc și al deputatului Nelu Tătaru.

Sursele concordante au declarat pentru ziarul Curentul că omul de afaceri denunțător este un rege al asfaltului local, Emil Savin, zis Farmazon, patronul firmei Transmir. (foto dreapta)

Ziarul Adevărul îl prezenta pe Savin în urmă cu câțiva ani: „în perioada comunistă a fost şoferul preşedintelui de CAP, de la Murgeni, după Revoluţie, Farmazon, aşa cum îl ştiu toţi apropiaţii şi oamenii din zonă, şi-a descoperit spiritul de mic întreprinzător, iar relaţiile aveau să îl propulseze, în câţiva ani, în rândul afaceriştilor de frunte ai judeţului.”

Citește și Daniela Timofticiuc angajată peste noapte la AEP nu a știut să spună ce o recomandă.

Dumitru Buzatu a divorțat de Gabriela Crețu după ce s-a încurcat cu o subalternă tânără. Surse locale ne-au declarat că amanta e distrusă după ce Buzatu a fost reținut pentru că dacă DNA va aplica o confiscare extinsă ea va rămâne fără bunurile cumpărate de Buzatu în ultima perioadă pe numele ei, tânăra iubindu-l, desigur, sincer.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.