Acasă Actualitate Ce simt familiile victimelor când văd cum este lăudat Gheorghe Dincă la...

Ce simt familiile victimelor când văd cum este lăudat Gheorghe Dincă la Antena 3?

DISTRIBUIȚI
Avocatul din oficiu al lui Gheoghe Dincă, Bogdan Alexandru, a acordat un interviu postului de televiziune Antena 3 în care a încercat să îmbunătățească imaginea criminalului din Caracal care a răpit, violat, ucis și ars cel puțin două fete virgine.
Avocatul a ținut să transmită public un mesaj din partea fiicei criminalului din Caracal, Daniela Dincă.
„Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”, a declarat avocatul Bogdan Alexandru, ignorând mizeria cruntă în care trăia acest animal și modul în care își acoperise geamurile casei și betonase canale subterane în curte.
Avocatul a continuat apoi cu laudele la adresa monstrului:
„Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo. A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări”, a mai spus avocatul la Antena 3.
Nu putem să nu ne întrebăm ce simt familiile celor două fete dispărute care l-ar schingiui și apoi l-ar arde de viu dacă ar fi ca ele să stabilească pedeapsa. Idem restul populației.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.