Acasă Sport Hagi: E posibil aşa ceva, după 30 de ani? Avem nevoie de...

Hagi: E posibil aşa ceva, după 30 de ani? Avem nevoie de doctori, de spitale, de școli

DISTRIBUIȚI
Gică Hagi a vorbit despre problemele din România și a dat exemplu spitalul din orașul Constanța, despre care spune că are nevoie de renovare.
„Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem?
Asta are menirea să construiască următoarea generaţie şcoala – artiştii, sportul şi doctorii. Avem nevoie de doctori, de spitale. Şi tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Ionel, ăla zice de Gigel, că e alb, că e negru. Ce ne dorim? Vrem să facem ceva puternic sau doar lucruri mici? Vrem să ne batem iar cu ei? Eu sunt mic, acum sunt mic. Înainte eram mare. Credeţi că eu mă simt bine, eu şi toţi ceilalţi care au fost campioni?
Credeţi că România nu mai are sportivi? Aţi văzut ce face sportul? La toate disciplinele eram campioni. Ne mai dorim ceva, mai vrem ceva sau abandonăm? Nu uitaţi că sportul e ca o religie. Dacă nu îl mai avem o să avem surprize mari. La noi e prea linişte, România e frumoasă, arată bine, toţi vor să vină aici, dar nu ştiu cine o ţine pe loc, cine nu ne lasă să ne dezvoltăm”, a mai spus Hagi.

1 COMENTARIU

  1. Da este posibil asa ceva doar vezi bine. Si tu ai avut o contributie insemnata.
    Titlul fals de rege, de generatie de aur -falsa si ea- i-au impiedicat pe cei multi sa vada, sa inteleaga realitatea. Ai fost in strainatate si degeaba. Trebuia sa strigi in gura mare ca acolo este libertate si aici nu. Si acum prin aceasta falsa surprindere faci jocul celor care au creat toate nenorocirile. Tu si cu toti de alde Becali -si toti surprinsii ca tine- sunteti toxici pentru libertatea romanilor si aromanilor. Un exemplu este ca si Halep desi este tanara ai vazut ce alergie are la lupta de libertate a unor conationali?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.