Home Dezvăluiri Șeful Oracle, Sorin Mândruțescu, denunțat la DNA de un prieten din copilărie...

Șeful Oracle, Sorin Mândruțescu, denunțat la DNA de un prieten din copilărie pentru că a luat mită aproape un milion de Euro

DISTRIBUIŢI
UPDATE ORA 21.00: Sorin Mândruțescu a ajuns la DNA și a refuzat să comenteze spunând că nu știe care sunt acuzațiile:„Acum aflăm. Consider că este o neînțelegere”, a declarat Sorin Mîndruțescu, la intrarea în sediul DNA.
Procurorii DNA fac perchezitii la aceasta ora la sediul companiei Oracle din Pipera și la domiciliul președintelui multinaționalei, Sorin Mândruțescu . Procurorii investighează un caz de luare de mită în mediul privat, au declarat pentru CURENTUL surse judiciare. Potrivit acestora, ar fi vizate contracte acordate de companie în schimbul unei mite foarte mari.
Denunțul ar fi fost făcut chiar de către un prieten din copilărie al lui Mândruțescu, Mihai Popazov, proprietarul Total Network Solution.
Pentru a primi oferte de preț avantajoase de la ORACLE, firmele românești partenere erau obligate să cotizeze în buzunarul lui Mândruțescu, șeful din România al multinaționalei.
Mita pentru care procurorii au probe este aproape 1.000.000 EURO.
Numele lui Sorin Mândruțescu a fost vehiculat la un moment dat pentru a ocupa poziția de premier al României. Vezi CV-ul lui AICI.
Mândruțescu este putred de bogat: are două vile luxoase în București, nenumărate mașini scumpe și un conac la Bran gard în gard cu șpăgarul Bogdan Olteanu.
Mândruțescu a fost pentru cinci luni, în 2013, președinte al CFR SA dar a demisionat din motive personale și a revenit în fruntea ORACLE.

1 COMENTARIU

  1. Si mana lui grebla se facu….asa e cand omu stie numai tabla adunarii si a inmultirii!,,,cand lucrezi cu oameni trebuie sa mai si imparti, mai scazi.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.