Acasă Actualitate Ce vremuri minunate: PSD-ul e mursecat iar ucigașul Ion Iliescu este trimis...

Ce vremuri minunate: PSD-ul e mursecat iar ucigașul Ion Iliescu este trimis în judecată pentru crime împotriva umanității

DISTRIBUIȚI

Ion Iliescu, fostul servitor al lui Ceaușescu și-a omorât mentorul. Mihai Chirica, fostul servitor al lui Gheorghe Nichita i-a luat funcția, Sorin Grindeanu, fostul servitor al lui Liviu Dragnea i-a luat guvernul. Trei Doamne și toți trei, pesediști! Astăzi într-o conferință de presă la Iași, Mihai Chirica a înfierat ședințele de partid și modul de desfășurare a acestora. Delectați-vă cu poveste lui:

„Circul acolo sta cam in felul urmator: un grup foarte restrans popularizeaza solutia. Deci omul asta trebuie indepartat, ori ca este agent SIE, SRI, KGB. Nu stiu ce fel de agent or fi spus ca este domnul Grindeanu. In fine, seful unei structuri foarte periculoase, ca sa concluzionam. Dupa care incepe discutia, ordinea cuvantarilor este foarte bine selectata, se incepe pe ranguri, adica daca nu incepe doamna Firea, incepe doamna Olguta. Depinde cum isi fac semne. Incep amandoua, incep sa loveasca. Lovesc in persoana respectiva, devine mirosul de sange din ce in ce mai pregnant in sala. Nu e de ras. Dupa care fiecare se ingramadesc sa ia cuvantul, rand pe rand, si sa loveasca in acea persoana, rand pe rand, stimulandu-si si imaginatia. Unii vin cu dictionarul, ca cunosc vreo 2-3 acolo care n-au fost decat foarte-foarte rar pe la scoala. Dar nu conteaza, injurii se gasesc, slava domnului, cu ghiotura. Si dupa care se supune la vot – fiecare aleg solutiile radicale, adica il dam jos de acolo, de acolo, de acolo, il omoram si la urma il si defaimam complet, ca sa nu folosesc un cuvant foarte vulgar. Dupa care apare liderul si spune <Bun, sunt de acord cu A, B, C, D, dar fara defaimare. Cu asta nu sunt de acord, pentru ca…> Si apare o disputa intre politistul bun, vezi Dragnea, si ceilalti politisti foarte rai si se dau solutiile. <Stii, eu mereu am vrut sa te salvez. Adica am vrut sa te fac vice-prim-ministru, n-ai vrut! Vezi? Eu am vrut. Tu n-ai vrut. Am vrut sa-ti ofer portofoliul de nu stiu ce, am vrut sa te fac vice-guvernatorul Bancii Nationale, ai vazut ce salariu ai acolo. Eu am vrut, tu n-ai vrut. Am mai vrut tot felul de chestii sa iti propun, dar vezi, astia – si incepe sa ii nominalizeze – au vrut sa te dea afara din partid. Dar eu nu sunt de acord, deci toate pana aici. Imi esti drag, esti prietenul meu.> Si gata, circul ia sfarsit, omul este umilit la propriu, i se aduc tot felul de invinuiri pe care nu vi le imaginati aici, nici macar daca va duceti, eu stiu, la beraria de dupa stadion. Si este asasinat intr-o maniera cat se poate de evidenta. Asta este ceea ce se intampla sub conducerea lui Liviu Dragnea. Si a mai trecut si domnul Zgonea pe acolo, a mai trecut si domnul Ponta pe acolo, a mai trecut si domnul Geoana pe acolo, a trecut si Mihai Chirica pe acolo, a trecut si Grindeanu si vor mai trece probabil si altii, atata timp cat domnul Dragnea conduce acest partid. Acesta este adevarul cat se poate de franc asupra a ceea ce intuiesc ca s-a intamplat acolo (joi, la excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD – n.red.)”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.