Acasă Actualitate Cei mai rapizi poştaşi din ţară s-au întrecut la “Marşul factorilor poştali”

Cei mai rapizi poştaşi din ţară s-au întrecut la “Marşul factorilor poştali”

DISTRIBUIȚI

Bucureşti, 28 august 2021 – Angajaţii Poştei Române, câştigători ai ediţiilor judeţene a Marşului factorilor poştali, au participat, astăzi, la etapa naţională a competiţiei profesional-sportive. În total, 84 de salariaţi s-au întrecut pentru titlul de cel mai rapid poştaş”, într-un cadru inedit: Arsenal Park, cel mai mare muzeu de tehnică militară din ţară, situat în Orăștie, județul Hunedoara.

Ajunsă la cea de-a 41-a ediţie, competiţia de tradiţie a operatorului naţional de servicii poştale a aliniat la start 84 de poştaşi din toată ţara, din care 42 de femei, ce au mărşăluit pe distanţa de 3.000 m şi 42 de bărbaţi, ce au avut de parcurs un traseu de 7.000 m.

Factorii poștali și-au demonstrat competențele sportive pe un traseu inedit în istoria competiției, printre 150 de exponate militare aflate pe aleile complexului: tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispozitive antirachetă, tunuri antiaeriene și lansatoare de rachete.

Au fost premiați cei mai rapizi poștași, însă s-au acordat și premii speciale, pentru cel mai vârstnic, cel mai tânăr și cel mai tehnic participant, atât la categoria femei, cât și bărbați.

Pe perioada de defășurare a competiției, concurenții au fost susținuți de colegi din sucursalele județene și din administrația centrală, lideri ai Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România, dar și de invitați speciali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Muncii și Protecției Sociale și autorități locale.

Marşul factorilor poştali a debutat în anul 1977, la Bucureşti, şi, ediție după ediție, aliniază la start, la fazele județene și națională, câteva mii de angajaţi ai Poştei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.