Acasă Actualitate Cel mai bun manager de spital este politrucul cu capul plecat

Cel mai bun manager de spital este politrucul cu capul plecat

DISTRIBUIȚI

Politrucul este astăzi cea mai bună meserie din România: fără stres, că face ce i se spune de la partid și atunci nu-l trage nimeni la răspundere, cu salariul mare de la stat, lingușește pe cine trebuie și când trebuie iar cum deja se știe, capul plecat, sabia nu-l taie, adică în zilele noastre – va găsi oricând o funcție bine plătită din bani publici.

Premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, au făcut miercuri o vizită de 15 minute la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Directorul unității sanitare, fostul bancher Cornel Benchea, rămas fără job de vreo doi ani după ce banca Carpatica la care lucra a dat faliment și numit politic la conducerea spitalului a făcut AGERPRES o declarație atât de servilă încât pare prostească: „În seara asta am avut vizita domnului prim-ministru al României și a președintelui PSD. A fost o vizită surpriză de circa 15 minute doar, dar eu zic că suficientă. Au dorit să vadă un pic care este situația de la Unitatea de Primiri Urgențe. Am intrat cu dânșii înăuntru, au văzut care este situația, care este spațiul destinat acestei activități. Și-au dat seama că este un spațiu destul de redus și era destul de aglomerat și au propus să facem o analiză a situației spitalelor din Sibiu și, împreună cu Prefectura, cu Primăria și cu Consiliul Județean, să se ia cea mai bună decizie în urma acestei analize.”, a declarat Benchea.

Vă mai amintiți lozincile de pe vremea lui Ceaușescu „dragi tovarăși, vom face totul și nu vom precupeți niciun efort pentru înfăptuirea neabătută” etc.

Managerilor politruci nu le pasă de pacienții care stau în saloane ca în pușcării, și nici de medicii și de asistenții expuși zilnic la microbi, bacterii, jeg și insulte pe salarii insuficiente. De asta și sunt numiți în funcții. Sunt cei mai buni pentru partid: nu cer nimic și e suficient cât li se dă, iar la o adică știu și ei dea declarații laudative despre marii conducători ai țării.
Declarația lui Benchea vine la numai câteva zile de la protestul medicului sibian oftalmolog Adrian Teodoru care a anunțat că econimistul Benchea a luat o „Decizie istorică și abuzivă de distrugere” prin transformarea secției de oftalmologie în compartiment din „nevoia urgenta de transformare a doua saloane din cadrul sectiei noastre in birouri de personal”.
Acum dacă o să fie totul bine după vizita suficientă a oficialilor PSD, să nu mai închidă lingăul Benchea secția. Puteți semna AICI petiția medicilor din Sibiu să vedem ce o să mai spună lingăul de Benchea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.