Home Dezvăluiri Mafia vrânceană din ANRP, reunită la ordinele falsului general SRI Dan Grigoriu

Mafia vrânceană din ANRP, reunită la ordinele falsului general SRI Dan Grigoriu

DISTRIBUIŢI

Falsul general SRI Dan Constantin Grigoriu, în realitate un infractor dovedit încă de pe vremea Bancorex dar nepedepsit încă, are de încasat de la ANRP 20 milioane de EURO. Desigur nu pentru vreo moștenire primită în Valea Sării, jud. Vrancea, satul unde s-a născut, de la părinții lui, ci pentru drepturile litigioase a 3 terenuri din Târgovişte şi Otopeni cumpărate de la adevărații proprietari. O parte a presei îl prezintă în mod eronat ca fiind general SRI în rezervă, invocând un inexistent decret prezidențial de-al lui Ion Iliescu de avansare în grad. În realitate, Grigoriu nu are nici măcar stagiul militar satisfăcut, fiind cercetat, judecat și chiar arestat preventiv pentru mai multe luni pe timpul lui Iliescu, pentru infracțiuni economice după cum am arătat AICI.
Dar Grigoriu nu minte doar că e general SRI, ci i-a mințit chiar și pe procurorii DNA și pe judecători în denunțul făcut împotriva lui Vasile Blaga care a și fost achitat din această cauză. Acum, dacă judecătorii l-au achitat pe Blaga, Grigoriu trebuie să facă alt denunț ca să beneficieze de art.19 care înjumătățește limitele de pedeapsă. Oare pe cine va da Grigoriu în primire?
Paparazzii CanCan l-au filmat și fotografiat pe falsul general SRI care a organizat „o adevărată sesiune de întâlniri la o terasă din Capitală, iar doritorii de sfaturi şi indicaţii de business au făcut ”anticameră” zeci de minute până să fie primiţi, evident, într-un cadru neprotocolar.” Din filmarea publicată de ziarul Cancan, astăzi vă prezentăm episodul Dragoș Dogaru, „mâna dreaptă” a lui George Băeșu la ANRP.

Dragoș Dogaru are 32 de ani și a fost angajat de președintele ANRP, focșăneanul George Băeșu, pe funcția de consilier juridic al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Dragoș este fiul cel mic al primarului PSD al comunei vrâncene Dumitrești, Petrică Dogaru care în campania din 2008 ar fi aranjat să-l bată pe Ludovic Orban, după cum menționa la acea vreme presa locală, bătăușii fiind conduși atunci chiar de Dragoș în vârstă de 21 de ani pe atunci. După câteva luni de la angajare, Băeșu îl avansează pe fostul lider al bătăușilor PSD din Dumitrești ca șef al Serviciului de soluționare dosare pe legea 290/2003, funcție din care a încasat în 2016, un salariu de 7000 de lei pe lună. Așa că orice consumație de șampanie Armand de Brignac plătită de Grigoriu la terasele din Primăverii, e binevenită. Își mai amintește și Dogaru ăsta de vremurile copilăriei de la Dumitrești când servea la birtul din comună vin spumos că pe-atunci nu auzise de șampania numită și „Asul de inimă neagră”, produsă în Franţa de casa Champagne Cattier și care costă în cea mai ieftină variantă 300 de Euro.
Ce au discutat cei doi numai ei știu și desigur SRI-ul, Doi și-un sfert-ul, Direcția de Informații a Armatei etc. Că dacă paparazzi Cancan l-au depistat și pozat pe falsul general, pentru agenții serviciilor e floare la ureche să afle dacă Dogaru e cârtița lui Grigoriu din ANRP sau nu. Mai ales că ANAF i-a blocat contul falsului general în care urma să încaseze banii de la ANRP pentru că are de plătit prejudiciul în dosarul penal Tracia-Asesoft. Poate s-o fi sfătuit cu Dogaru cum să facă să ia cele 20 milioane de EURO numerar de la ANRP și să știe ce geantă să pregătească ca să nu pună ANAF-ul mâna pe ei.

Uite-l pe Dogaru AICI la minutul 0.58

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.