Home Actualitate Cine a fost tatăl Mioarei Roman?

Cine a fost tatăl Mioarei Roman?

DISTRIBUIŢI

Mioara Roman a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Șefă de promoție, jurnalistă de radio, traducătoare și specialistă în istoria și civilizația țărilor arabe, Mioara Roman a fost fiica lui Ion Georgescu.

Doctorul Gheorghe Mămularu face pe site-ul cozia-info.ro, portretul lui Ion Georgescu: „După anul 1944 Ion Georgescu a inițiat și a condus reforma învățământului. În anul 1946 este cooptat în diplomație. A fost trimis mai întâi la Varșovia ca prim secretar al ambasadei, funcție pe care a deținut-o până în 1949. După aceea a fost numit ambasador în mai multe țări: Egipt, Irak, Algeria, Maroc, Mauritania, Liberia, Tunis, Mali și Elveția.”. Citiți pe larg la cozia-info.ro

2 ARII

  1. Adica tacsu a fost nomenclaturist de prima mana. Si fiisa tot nomenclaturista maritata tot cu nomenclaturist. Astia au facut caste care se perpetueaza. Noric ca odraslele s-au stins ca tacsu nu a mai fost interesat.

  2. Cine a fost Doamna Mioara Roman? Un om deosebit, un profesor extra, limba araba ii era ca si limba romana! Studentia a fost minunata la araba-alta limba straina!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.