Acasă Actualitate Clotilde: „Stimaţi pesedişti şi penelişti, contractele voastre cu Primăria s-au terminat, sunteţi...

Clotilde: „Stimaţi pesedişti şi penelişti, contractele voastre cu Primăria s-au terminat, sunteţi istorie!”

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a deplasat astăzi la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), din Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, pentru că nu a primit o înştiinţare oficială în legătură cu acuzaţiile care i se aduc de către această instituţie, singurele informaţii pe această temă fiind cele cuprinse în comunicatul de presă din cursul zilei de 07 noiembrie 2022.

„Am venit astăzi la sediul ANI pentru a afla de ce mi-au fost încălcate drepturile. Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu punctele mele de vedere pe care le-am trimis la această instituţie. Respect ANI, respect legea, dar am nevoie de informaţii suplimentare. În acest moment ştiu un singur lucru cert, că cel care a făcut sesizarea împotriva mea este fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, multiplu inculpat pentru dosare de corupţie în urma plângerilor mele penale. Acest lucru cred că spune multe. Sunt în situaţia în care am aflat dintr-un comunicat de presă că a fost sesizat parchetul şi prefectul, nu mi s-a transmis nimic oficial. Eu am pus la dispoziţia inspectorului ANI toate documentele cerute şi punctul meu de vedere argumentat, de ce pot conduce un proiect pe fonduri europene. Un proiect anti-şpagă la nivelul Primăriei Sectorului 1 pentru a preveni corupţia în rândul funcţionarilor publici”, a precizat primarul Clotilde Armand, în cadrul unei declaraţii de presă susţinută în faţa sediului ANI.

Totodată, edilul Sectorului 1 a mai declarat că înţelege care este miza atacului, faptul că a deranjat pe mulţi „oameni politici conectaţi de zeci de ani la banii primăriei Sectorului 1”, însă refuză să creadă că Agenţia Naţională de Integritate ar fi intrat în jocul politic.

„Suntem într-un moment în care PNL şi PSD au ajuns să controleze instituţiile statului şi le folosesc ca arme împotriva adversarilor politici. Campania electorală a început mai devreme. Înţeleg care este miza atacului şi faptul că am deranjat pe mulţi politicieni conectaţi de zeci de ani la banii primăriei Sectorului 1. Romprest este doar un exemplu unde prejudiciul este de 1 miliard lei. Festivalul manipulării PSD şi PNL al opiniei publice a început şi continuă. Refuz să cred că ANI a intrat în jocul politic. Stimaţi pesedişti şi penelişti, contractele voastre cu Primăria s-au terminat. Sunteţi istorie şi voi veni după fiecare dintre voi ca să plătiţi pentru faptele voastre. Exact cum am făcut şi cu fostul primar”, a mai declarat astăzi edilul Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.