Acasă Actualitate Comitetul științific al CNSU a respins carantinarea Bucureștiului și a județului Ilfov

Comitetul științific al CNSU a respins carantinarea Bucureștiului și a județului Ilfov

DISTRIBUIȚI

Comitetul tehnico-științific din subordinea CNSU nu a aprobat vineri propunerea INSP de a se institui carantina zonală în București și în județul Ilfov.

Șeful DSU, Raed Arafat, a anunțat că decizia adoptată va fi înaintată vineri CNSU.

„Astăzi (vineri-n.r.) a avut loc întâlnirea grupului tehnico-știinífic cu care ne-am consultat pe propunerea INSP-ului de carantinare a zonei București-Ilfov. Hotărârea votată cu majoritate, astăzi, în cadrul grupului, a fost de a nu se carantina Bucuești-Ilfov. Asta va fi propunerea care va merge către CNSU și care în cursul zilei de astăzi va fi pezentată miniștrilor și membrilor CNSU și premierului”, a spus Arafat, potrivit Mediafax.

Conform acestuia, grupul tehnico-științific a propus întărirea controalelor pentru respectarea măsurilor impuse până acum și abilitarea grupului de a propune măsuri suplimentare spre aprobare CNSU, dacă situația o va impune.

1 COMENTARIU

  1. Ceea ce face Raed Arafat este de domeniul penalului.INSP a cerut CNSU si Prefecturii Bucuresti ca sa aprobe carantinarea zonala.,dar mai este un plan ca Prefectura Bucuresti sa aprobe carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov .Rog Ziarul Curentul sa trimita acest mesaj la Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.