Acasă Actualitate Condamnat în tinerețe pentru furt, îi va ierta Bădălău pe hoți? Nora...

Condamnat în tinerețe pentru furt, îi va ierta Bădălău pe hoți? Nora sa a povestit că senatorul PSD a plâns tremurând de speriat ce era

DISTRIBUIȚI

Odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, în cazul furtului împăcarea înlătură răspunderea penală. Cum Nicolae Bădălău a fost și el hoț în tinerețe, ne-am putea aștepta ca acesta să-i ierte pe hoții care i-au spart casa. Bădălău a fost condamnat, așa cum a dezvăluit ziarul Curentul în 2004, prin sentința penală nr. 23 din 26.01.1988 a Judecătoriei Bolintin Vale, la un an „la locul de muncă” pentru că „profitând de neatenția muncitorilor din cadrul Bazei de recepție Malu Spart care serveau masa de prânz a sustras 4 saci cu grâu”, valorând 2570 lei (valoarea prejudiciului care a și fost recuperat) pe care i-a transportat cu Dacia sorei sale și pe care i-a vândut cu 1200 de lei, puțin sub jumătate de preț. Potrivit martorilor intervievați de ziarul Curentul în 2004 care erau colegi cu Bădălău la acea vreme, cantitatea de grâu furată de Bădălău a fost mult mai mare, însă socrul său, Tudor Marin care era șeful unității respective, a avut grijă să diminueze paguba.

Citește și Bădălău se încurcă în minciuni: în CV susține că e inginer-construcții, în sentință scrie că e subinginer. Bonus, a mințit iar cu citația

Acum Bădălău va fi pus în fața cererii avocaților hoților de împăcare. Va accepta senatorul să se împace sau nu, având în vedere că nora sa, Claudia fostă guristă la trupa Sexxy a declarat presei că l-a găsit pe Bădălău plângând, speriat de hoți: „Eu nu mă aflam acasă atunci când s-a întâmplat această nenorocire. Eram cu fiii mei la munte. Dimineaţa, pe la 11, în timp ce ne întorceam spre casă, am sunat-o pe soacra mea, însă mi-a răspuns cumnata Sabina. Îi tremura vocea şi nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să nu mă panicheze, mai ales că eram la volan cu cei doi copii în maşină. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău. Soţul meu era plecat în străinătate, dar s-a întors acasă de urgenţă când a auzit ce li s-a întâmplat părinţilor săi. Când am ajuns la Bolintin, socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei.”

Așadar Bădălău e curajos doar după modelul „luați-l de pe mine că-l omor”. Acum nici povestea liberalului Marin Anton care spunea în urmă cu un an că Bădălău i-a tras un pumn la o nuntă, nu mai e credibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.