Acasă Actualitate Condamnata la boala pentru ca avea probleme cu viza

Condamnata la boala pentru ca avea probleme cu viza

DISTRIBUIȚI

O fetita din Romania, in varsta de patru ani, afectata de o paralizie a membrelor inferioare, a fost trimisa inapoi in tara din Irlanda, unde urma un tratament medical, din cauza unor probleme de viza, titreaza cotidianul -The Irish Times-, care precizeaza ca fetita se afla in grija unei familii care intentiona sa o adopte.

Mihaela Porumbaru a fost incredintata spre ingrijire familiei lui Briege Hughes, din Dundalk, dar duminica seara, comisia care se ocupa de orfelinatul din Dambovita, de unde provine Mihaela, a cerut ca fetita sa se intoarca in Romania in cursul zilei de luni. Comisia respectiva urmeaza sa decida, la 4 septembrie, daca Mihaela isi va continua tratamentul medical in Irlanda. Anterior, asistenta sociala din Romania care lucra cu familia ce luase in ingrijire copilul afirmase ca Mihaela putea ramane pentru consultatii si luna urmatoare. Mihaela a fost abandonata imediat dupa nastere, fiind descoperita inghesuita intr-o cutie de carton langa un spital din Bucuresti.

Briege Hughes crede ca faptul ca a fost inghesuita intr-o cutie la o varsta atat de mica pare sa-i fi provocat unele probleme la coloana, care au dus la paralizia ei de la mijloc in jos. -Vreau ca ea sa ramana aici si sa primeasca tratamentul de care are nevoie. Am aranjat deja sa fie consultata de un pediatru, un chirurg ortoped, un neurochirurg si un urolog-, a declarat Hughes pentru -The Irish Times-. -Mi-au spus ca este o problema cu viza, dar am facut totul ca la carte. Apoi, abia ieri mi-au spus ca trebuie sa se intoarca in tara. Am de gand sa lupt pentru a o lua inapoi si sper ca ma va ajuta multa lume-, a afirmat, hotarata, Briege Hughes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.