Acasă Actualitate Controversata Norica Nicolai e disperată și amenință cu atacarea la Curtea de...

Controversata Norica Nicolai e disperată și amenință cu atacarea la Curtea de Justiție Europeană a numirii lui Kovesi la șefia EPPO

DISTRIBUIȚI

Am trăit s-o vedem și pe asta: după ce guvernul Dăncilă și europarlamentarii PSD și ALDE i-a pus toate bețele posibile în roate Codruței Kovesi pentru a nu ajunge procuror șef european, acum fosta procuroare comunistă Norica Nicolai care câinoasă sau proastă ca procuroare, a obținut condamnarea și încarcerarea unui nevinovat confundându-i identitatea, amenință:

„Trebuie să vă spun un singur lucru: nu se știe că jumătate din Consiliu o susține pe doamna Kovesi, deoarece Consiliul a plecat cu un mandat. Și mandatul este cel decis în Consiliu, respectiv candidatul francez. Nu știu cum e cu cei trei reprezentanți ai Parlamentului care nu au un mandat foarte clar (n.r. asta doar în mintea ei de șarlatancă bătrână), sigur ei trebuie să apere votul din parlament, dar nu sunt obligați să facă asta. Faptul că, în momentul de față, negocierile sunt blocate și urmează o altă rundă, spune foarte mult despre opțiunile cu privire la această funcție. Eu cred că decizia va fi una politică și va fi luată în raport de impactul pe care nominalizarea doamnei Kovesi, care este controversată, nominalizată într-o procedură foarte netransparentă și care s-a modificat în timpul negocierilor, ceea ce poate atrage atacarea acesteia la Curtea de Justiție Europeană, va pune foarte mult în discuție o nominalizare efectivă a doamnei Kovesi. De obicei, Consiliul își menține permanent punctul de vedere. Cred că vom ajunge la un blocaj, cel puțin în această perioadă, în ceea ce privește candidatura doamnei Kovesi” a declarat Nicolai la GhițăTV aseară.

Declarația disperată a lui Nicolai arată că PSD&ALDE au rămas fără soluții la iminenta desemnare a româncei în funcția de șef al Parchetului European.

1 COMENTARIU

  1. Nu doamna Kovesi este contrioversata,ci toata politica voastra totalitarista bazata pe ilegalitate,coruptie,calomnie.Nu aveti numai neuronii infasurati in ceatza rosie,doamna Noricaca Nicolai,ci sunteti adepta si maestra in arta calomniei si nu numai,ca orice PSD-ist care se respecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.