Acasă Actualitate Cozmin Gușă și Sorin Oancea, audiați ca martori la DNA

Cozmin Gușă și Sorin Oancea, audiați ca martori la DNA

DISTRIBUIȚI

Sorin Oancea, patronul postului de televiziune B1 TV și patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă au fost audiați la sediul Direcției Naționale Anticorupție ca martori în dosarul lui Ludovic Orban.

„Am vorbit, evident, cu toți oamenii politici. Legea interzice campania pe bani, e o lege așa cum o știți. Legea de finanțare a partidelor este extrem de proastă, să te oblige, ca televiziune privată, să te oblige să faci campanie gratuită”, a declarat Oancea.

Întrebat dacă s-a vorbit despre vreo sumă de bani în întrevederile cu Ludovic Orban, Sorin Oancea a precizat categoric că nu. De altfel, patronul B1 TV a adăugat că nu știe despre înțelegerea dintre Orban și omul de afaceri.

În cursul zilei de luni și Cozmin Gușă a fost chemat la DNA ca martor în același dosar.
La ieșirea de la DNA, Cozmin Gușă a declarat că postul Realitatea nu a cerut și nu i s-au oferit bani de la Ludovic Orban.

”Realitatea nu a cerut, nu i s-a oferit, nu au existat discuții legate de bani niciodată. Nu poate să existe intermediar într-o relație dintre mine și Ludovic Orban pentru că ne cunoaștem de 14-15 ani. A fost un eveniment nefericit în cariera lui Orban. Regret ce i s-a întâmplat.

”Prezența politicienilor nu se face contra cost. Legea este proastă pentru că obligă entități private să presteze pe gratis pentru produsul partidului care se numește candidat. Există televiziuni de stat care pot să presteze pe gratis și televiziunile private nu au de ce să presteze un asemena tratament. Politicienii au făcut două lucruri proaste, legea finanțării partidelor și cea legată de obligativitatea televiziunilor să presteze gratuit în campanie pentru toți candidații”, a mai spus Cozmin Gușă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.