Acasă Actualitate Cristi Borcea află pe 2 iulie dacă va fi eliberat din închisoare...

Cristi Borcea află pe 2 iulie dacă va fi eliberat din închisoare ca să se însoare

DISTRIBUIȚI

Update: Tribunalul Ilfov a amânat pentru 2 iulie pronunțarea în ceea ce privește cererea de eliberare formulată de Cristian Borcea. Decizia magistraților va fi definitivă.

După ce a executat peste 4 ani din cei 6 și 4 luni la care a fost condamnat, Cristi Borcea află astăzi daca va fi eliberat condiţionat din închisoare. Magistraţii de la Tribunalul Ilfov judecă azi contestaţia făcută de omul de afaceri. Până acum, judecătorii au respins cele două cereri făcute de Borcea deoarece au considerat că acesta nu a stat suficient timp în penitenciar după condamnarea din dosarul transferurilor deși executase peste două treimi din sentință. Cu aproximativ șapte copii minori, că la Cristi Borcea nu se știe numărul exact și condamnat pentru infracțiuni economice la care prejudiciul a fost achitat integral din prima lună după condamnare, fostul oficial de la Dinamo se califică cu brio pentru liberare condiționată. În mod surprinzător, judecătorii îi resping cererile pe bandă rulantă, considerând că nu a stat suficient în închisoare.
Acum două zile, tatăl lui Cristian Borcea a declarat că fiul său este decis să se însoare cu Valentina Pelinel când va ieşi din spatele gratiilor. Citește declarațiile pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.