Home Actualitate Cu banii de la buget pe doi ani pentru Margareta și Duda...

Cu banii de la buget pe doi ani pentru Margareta și Duda s-ar putea construi un spital nou-nouț cu 300 de paturi. Monarhiștii sunt indignați de aranjament

DISTRIBUIŢI

Spitalul privat bucureștean Sanador, cu o capacitate de 290 de paturi, a fost dat în folosință în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro. Potrivit standardelor de cost ale Ministerului Sănătății, construcția unui spital județean de urgență cu 462 paturi costă 89,66 milioane euro, iar cea a unui spital regional de urgență cu 786 de paturi necesita 156,49 milioane euro.

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au depus un proiect de lege în Parlament prin care se înființează din punct de vedere juridic entitatea Casa Regală și pe o durată de 49 de ani Palatul Elisabeta trece în folosința acesteia care primește de la buget suma de 25 milioane de Euro anual. Adică atât timp cât a trăit regele Mihai nu s-au dat bani de la buget dar Margareta și cu Duda vor primi în următorii șase ani contravaloarea unui spital regional nou-nouț cu 786 de paturi.

Dar lui Dragnea și Tăriceanu nu le trebuie spitale că ei se tratează în străinătate.

Monarhiștii sunt indignați și consideră acceptarea banilor de către odrasla regală și soțul acesteia o „predare a Casei Regale”.

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan a comentat întâlnirea Dragnea-Principesa Margareta când s-a pus la cale manevra în urmă cu câteva luni:

„Broker abil, Custodele a tranzacţionat acţiunile Casei regale cu statul român, semn că titlurile şi decoraţiile nu se vând pe piaţă. Aşa se instituţionalizează regalitatea prin lege. Liviu Dragnea a sărit ca împuternicit al statului să le cumpere. Tranzacţia a reuşit. Alteţele lor vor avea 3-4 milioane de Euro de la buget pentru pensii şi plata valeţilor curţii. Trei câştigători:
reprezentanţii Casei Regale şi staff-ul tehnic (care se vor finanţa de la buget)
PSD care a luat caimacul monarhist al PNL
Republica, instituţie care se legitimează cu simbolul coroanei.
Practic, s-a făcut un transfer de legitimitate. Trei câştigători. Doar monarhiştii sunt liberi să fugă în munţi.
Lecţia dată azi de Custode e că nu mai există salvare colectivă, ci doar salvare individuală.
Amin.
După votarea legii se poate anunţa şi trecerea Suveranului în lumea drepţilor.”

S-a anunțat. Regele a murit. Trăiască Radu Duda, PSD și ALDE!

Și ca să concluzionăm principesa Margareta și cu Radu Duda nu se amestecă cu poporul, vrea doar câte 25 milioane de Eur pe an de la el, în timp ce principele Nicolae a stat cinci ore la coadă în mijlocul mulțimii ca să intre la bunicul său. Și lui nu i-a promis nimeni niciun leu de la buget.

Citește și Radu Duda, acuzat de Hohenzollernii germani de uzurpare a calitatii princiare

 

8 ARII

 1. Trebuie sa inteleg ca autoarea articolului nu este atat oripilata de o eventuala oficializare a statutului Casei regale, cat de faptul ca avem drept custode pe Margareta, si nu pe Nicolae. Legea salica adanc sustinuta de doamne! Dumneezeu este mare.

  • Cred că ai citit articolul de din 5 în 5 cuvinte . Autoarea a scos în evidență cei 25 milione de euro anual , pentru casa regală , în loc să se construiască spitale .

 2. Ați înțeles greșit. Margareta este doar un custode virtual și a refuzat să folosească titlul de regină așa cum a decis Regele în 2007. Ăsta micul, Nicolae, vrea! A zis că „nu se lasă!”. E bătăios. Margareta și Duda nici funeralii pe măsura unui rege nu au fost capabili să organizeze. A dat MNIR comunicat că nici măcar nu i s-a solicitat Coroana de Oțel. Restul fetelor nu s-au manifestat în niciun fel. Nu e vorba de nicio lege salică susținută de doamne. Doar Margareta și Nicolae sunt în cursă. Dacă mai apare și altcineva, analizăm atunci.

 3. Să vă fie rușine domnilor Dragnea și Tăriceanu.Pentru spitale și autostrăzi nu sunt bani,pentru pensionarii care au muncit 40-50 de ani nu sunt bani pentru niște pensii decente,pentru medicamentele necesare bolnavilor nu sunt bani.În schimb pentru acești trântori se găsesc bani destui.Pentru o pensie specială a unui parlamentar cu un singur mandate se găsesc 1600 de lei dublu pensiei unuia care a lucrat 30-40 de ani.Rușine să vă fie.

 4. Eh … tot românu-i priceput la toate; în aceste zile, la organizarea statului şi în problema lui Duda şi Margaretei. Sincer, condoleanţe pentru Margareta la moartea tatălui ei – cei care au trecut prin astfel de momente ştiu această durere, nu există durere regală sau durere „de rând”.
  Dezaterile asupra destinului urmaşilor răposatului Rege nu fac decât să întineze imaginea acestuia pe Pământ (pomeni neprimite nici măcar de regele în viaţă!) sau din Ceruri (idei pentru canonizarea acestuia!!!).
  Nu cunosc dacă Margareta a cerut cele ce i se oferă cu multă slugărnicie de Dragnea şi Tăriceanu; dacă a cerut, să fie ruşine ei şi duetului Dragnea – Tăriceanu; dacă nu a cerut să fie ruşine duetului.
  După ce plătim o adunătură de propulsaţi incompetenţi care nu fac nimic bun pentu noi, să mai plătim şi progenituri ale unui rege fără regat, membri ai unei case regale fără rege, înfiinţată într-o republică democratică de un partid de stânga!
  Oare câţi bani au cheltuit urmaşii regelui cu înmormântarea tatălui, socrului, bunicului?

 5. Margareta si Duda cu ce se ocupa ? Din ce traiesc ?Produc ceva concret ?Contribuie la cresterea P.I.B. ?intreb si eu ca un roman de vita veche.Pana-mi raspunde cineva , va doresc dragi romani , sarbatori frumoase si linistite !

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.