Home Actualitate Procesul colectiv Berenghi și Gornic vs. mega-moschee merge mai departe

Procesul colectiv Berenghi și Gornic vs. mega-moschee merge mai departe

DISTRIBUIŢI

Astăzi a avut loc un nou termen al procesului colectiv privind anularea Hotărârii de Guvern emise în anul 2015 de fostul premier Victor Ponta prin cultului musulman i-a fost dăruit mai mult de un hectar de teren în Bdul. Expoziției din Sectorul 1 pentru ca Turcia să poată construi o mega-moschee incluzând și o universitate islamică deși conform celui mai recent recensământ al INS, în București trăiesc doar 9037 de mahomedani din care în Sectorul 1 exact 952. Cum musulmanii se roagă de cinci ori pe zi, la traficul din capitală toată lumea s-a întrebat de ce ar fi necesară o mega-moschee în Sectorul 1 și cum ar ajunge musulmanii din celelalte sectoare în Expoziției?

Activist și fost luptător în 4 războaie, Cătălin Ioan Berenghi alături de Ioan Catalin Gornic, Calin Marincus si Todiras Octavian au deschis la Curtea de Apel București un proces pentru anularea acestei hotărâri de guvern, cu numărul 372/2015. Până pe 23 mai, încă 51 de persoane trimiseseră cereri de intervenție în proces alături de cei patru activiști. Până la termenul din 9 iunie se adunaseră la instanță peste 8000 de cereri și cererile se tot adună.
Astăzi Cătălin Berenghi a acuzat șicane și abuzuri la Curtea de Apel dar acesta declară că asta îi face mai ambițioși:

„Toate aceste mizerii nu fac nimic altceva decât să ne facă mai ambițioși. Chiar daca pentru astazi, 15-12-2017, a fost pentru sedinta de judecata stabilita si postata pe site-ul portal just ora 12:00, cineva si-a permis sa schimbe din PIX ora, sedinta incepand totusi la orele 14:30.
Din aceasta cauza o mare parte dintre sustinatori a plecat, neputand astepta inutil pe holurile Curtii de Apel.
P.S. Se pare ca unii inca au impresia ca ne jucam, data viitoare vom da o lectie „SISTEMULUI” (tradatori din justitie, servicii si alte categorii).
Abia astept urmatorul termen din 2 februarie 2018 orele 14;30, pentru a vedea cateva sute, mii de oameni, care vor sta linistiti 2 ore in fata usii.
Noi, Catalin Ioan Berenghi si Catalin Ioan Gornic vom continua lupta!
Multumim ardelenilor Calin Marincus Gheorghe si Octavian Todiras pentru sprijinul lor!”, a anunțat Berenghi

Citește și Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache despre mega-moschee: Firea trebuie să facă referendum. Arăboaica Denise Rifai: comunitatea musulmană nu primește bine această dezbatere

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.