Acasă Social Medic primar psihiatru: Crima de la metrou – „alternativa diavolului”

Medic primar psihiatru: Crima de la metrou – „alternativa diavolului”

DISTRIBUIȚI

Ovidiu Alexinschi este medic primar psihiatru la Spitalul Socola, unul dintre cele mai mari spitale de profil din țară și și-a exprimat punctul său de vedere profesional despre crima de la metrou:

„Crima de la metrou – „alternativa diavolului”

Am urmarit cu totii desfasurarea intens mediatizata a tragicului eveniment. Din dezbaterile unor reputati specialisti dar si a unor pseudo-experti s-au desprins 2 ipoteze principale-bolnava psihic sau criminala cu sange rece.
Doar de dragul corectei informari mai exista si o a treia – cu siguranta luata in calcul de colegii experti din cadrul comisiei medico-legale.
Debut medico-legal al unei tulburari psihice.
Cu alte cuvinte, tulburarea psihica se developeaza in plenitudinea sa zgomotoasa clinic printr-o crima.
N-ar fi prima oara.Din nefericire.
Posibil? Da.
Probabil? Nu prea.
Si aici nu mai reiau remarcabila argumentatie a colegului psihiatru Gabriel Diaconu referitoare la intentionalitate , in fata careia fac o reverenta mintala. Desi e teoretica, stralucit speculativa ,denota o impecabila inlantuire logica.
In antiteza cu cei care se cred mari specialisti punand etichete si emitand futile petarde parastiintifice sunt convins de profesionalismul si profunzimea analitica a Comisiei de expertiza medico-legala psihiatrica, care are o misiune grea , augmentata acum si de imensa presiune mediatica,absolut justificata de interesul public – puteam fi oricare dintre noi.
In sinteza, sa lasam profesionistii sa patrunda cu expertiza ,avand toate datele si analizand holistic intregul ancadrament situational ,cu final atat de tragic.
Intrebarile au cam fost puse.
Acum toata tara asteapta raspunsuri.”, a scris doctorul de contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.