Home Actualitate Cum a fost pedepsită angajata Kaufland filmată întorcând produsele de patiserie cu...

Cum a fost pedepsită angajata Kaufland filmată întorcând produsele de patiserie cu coada măturii

DISTRIBUIŢI

Săptămâna trecută, pe reţelele de socializare a făcut vâlvă o filmare cu o angajată a unui magazin Kaufland din Piteşti care întorcea produsele de patiserie cu o coadă de mătură. Autorităţile s-au autosesizat şi au fost date sancţiuni atât magazinului, cât şi angajatei respective şi colegei care se afla lângă ea şi care a ajutat-o să întoarcă produsele. Citește continuarea pe cancan.ro.

Foto, captură PROTV

2 ARII

  1. Gresit! Acele angajate ar trebui trimise in Germania, tara de origine a Kaufland, care beneficiaza de dividendele realizate pentru a pune in practica si acolo aceste manevre. Sa vedem daca cetatenii germani ar suporta asa ceva.Eu cred ca s-ar inchide imediat tot lantul kaufland.

    • Gresit! Nu i-a spus Kauflandul acestei nesimtite sa intoarca mancarea cu coada maturii. Au adus comunistii toate nespalatele la oras sa faca la serviciu ce au vazut acasa. Ce sa-ti spun! S-ar inchide lantul Kaufland de la o imputita! Bati campii, anonimule! Nici cetatenii romani n-au suportat asa ceva de asta au filmat-o! Du-te si voteaza cu PSD ca sa se inchida toate firmele imperialistilor veniti in RO si imputita asta sa ajunga directoare la Sanepid!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.