Acasă Actualitate Tatăl copilului de 9 ani care și-a înjunghiat bunica, Daian Dinulescu, a...

Tatăl copilului de 9 ani care și-a înjunghiat bunica, Daian Dinulescu, a fost condamnat la închisoare pentru abuzarea fiului. Soția sa e oncologă

DISTRIBUIȚI

Biata doctoriță oncologă care-și creștea singură cei doi copii și-a găsit acasă mama ucisă cu cuțitul de fiul cel mare în vârstă de 9 ani. Femeia era despărțită de tatăl copiilor, Daian Dinulescu tenorul care în urmă cu 10 ani a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru rele tratamente aplicate fiului său de 9 ani dintr-o căsătorie anterioară. Sentința a rămas definitivă abia în 2012 când a fost micșorată la 3 ani cu suspendare și interdicția de a se apropia de fiul maltratat.
Judecătorii au reținut în sentință mărturia mamei copilului, prima soție a tenorului: „La varsta de șase luni l-a lovit prima dată, iar dacă eu încercam să îl sensibilizez și i-l puneam în brațe, copilul începea să mârâie că nu se mai vedea în brațele mamei. El în loc să încerce să îi intre în voie, să și-l apropie, îl trântea pe pat”. Aceasta a mai declarat că băiatul era închis de debara de tatăl său și udat cu apă rece. Femeia s-a refugiat cu copilul într-un adăpost pentru victimele violenței în familie.
Unul dintre psihologii care l-au audiat pe băiatul maltratat, Florin Niculescu declara: “Adesea părăsește cabinetul spunând că trebuie să pândească pe geam dacă se apropie tatăl său. Trebuie asigurat în permanență ca nu este vreun pericol și că nu va veni tatăl său”.

În timpul procesului o verișoară care locuiește în SUA l-a acuzat că a violat-o în mod repetat încă de când avea vârsta de 8 ani.
Sentința a venit însă după ce alți judecători îl achitaseră pe tenor ceea ce probabil a convins-o pe doctorița oncologă că acesta a fost o „victimă a justiției”, aceasta acceptând să-și întemeieze totuși o familie cu el.

Ieri fiul cel mare al celor doi, în vârstă de 9 ani a sunat la 112 și a anunțat: ”Am lovit-o cu cuțitul pe bunica, îi curge sânge!”. Operatoarea a reușit să obțină de la el numele și adresa trimițând echipajul de urgență care însă nu a mai putut face nimic pentru femeie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.