Acasă Actualitate Cum se negocia șpaga pentru judecătoarea care l-a achitat Brădișteanu: ”Burlanca e...

Cum se negocia șpaga pentru judecătoarea care l-a achitat Brădișteanu: ”Burlanca e o fată dulce…” / ”Hai să facem să scap subțire! Îi dau toți banii, 300.000 €…”

DISTRIBUIȚI

Judecătoarea Elena Burlan este arestată la domiciliu pentru că ar fi luat mită pentru a scăpa infractorii de închisoare.
Judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş a declarat ziariștilor că este nevinovată şi că referatul procurorilor nu susţine acuzaţiile ce i se aduc. „În toţi cei 23 de ani de carieră nu am avut niciodată probleme. Dacă un simplu denunţ al unui condamnat, care încearcă să-şi uşureze situaţia, poate să îngroape cariera unui judecător înseamnă că aceasta este ţara în care trăim şi că ne merităm soarta”, a declarat judecătoarea Burlan. Burlan l-a achitat și pe medicul Șerban Brădișteanu, acuzat de DNA că ar fi primit în conturile unei firme off-shore sumele de 500.000 dolari şi 3.594.333 euro de la două firme elvețiene în calitate de preşedinte al comisiei de evaluare la o licitaţie pentru achiziţia de aparatură medicală, organizată de Ministerul Justiţiei, ar fi atribuit, cu încălcarea flagrantă a normelor legale în materie, echipamente medicale pentru dotarea, din bani publici, a spitalelor din sistemul penitenciar şi a Spitalului “Prof. dr. Constantin Angelescu”. Judecătoarea Burlan l-a achitat la fond pe medic. Aceeași judecătoare a aprobat cererea de recuzare a judecătoarei Camelia Bogdan din dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu în urmă cu șapte ani. Ea este soția fostului fotbalist Marcel Pușcaș.
Burlan a pronunțat pedepse cu suspendare în schimbul unei presupuse mite de 50.000 de euro luate de la interlopi-cămătari care au încercat să-i taie capul cu o sabie unui datornic. Omul împrumutase 300 de Euro, a rambursat 8000 de Euro din dobânzi și pentru că n-a mai avut bani, interlopii l-au pus în genunchi și au vrut să-i taie capul. Omul s-a apărat cu mâinile fiind rănit grav dar nu a murit. Judecătoarea, „fată dulce”, le-a dat pedepse cu suspendare.

CANCAN.RO a publicat astăzi în exclusivitate, interceptările care au înfundat-o pe judecătoarea Elena Burlan, soția lui Marcel Pușcaș. Citește steongramele pe cancan.ro

2 COMENTARII

  1. La ,, MIZĂ ” așa mare – să fie EXCLUSĂ minciună – la ,, STAT ” : camere video-audio din toate unghiurile 24 din 24 ore !!! Carevasăzică îi de mirare că suntem „AICI,, cu RO. ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.