Home Actualitate Cumpărarea diplomelor de asistente medicale în România a fost demascată de suedezi....

Cumpărarea diplomelor de asistente medicale în România a fost demascată de suedezi. OAMGMAMR l-a păcălit pe președintele Iohannis

DISTRIBUIŢI

În data de 30 martie 2017, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale au fost invitați la Președinție, la consultarea cu privire la modificarea art. 174, alin. 6, din Legea Nr.1/2011 a educației naționale, în vederea promulgării acesteia de către Președintele României. La această întâlnire au participat, din partea OAMGMAMR, Mircea Timofte, președinte, și Carmen Mazilu, vicepreședinte, care și-au exprimat acordul față de forma legii adoptate de către Parlamentul României, respectiv modificarea articolului 174 aliniat 6 care echivalează pregătirea de la școlile profesionale cu ani de facultate, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România promițând că va urmări metodologia de aplicare a acestei legi, pentru ca asistenții medicali să beneficieze de recunoașterea parțială a competențelor dobândite în școala postliceală.

Acum după acuzațiile grave care vin din Suedia, prezentate într-o anchetă a televiziunii de stat din Suedia, porivit cărora unii dintre asistenţii medicali români care lucrează în statul scandinav nu ar avea pregătirea necesară ca să se ocupe de bolnavi având doar diplomă eliberată de o şcoală postliceală din România, dar nu ar fi trecut pe la cursuri, oficialul OAMGMAMR admite că sunt prea multe astfel de școli și că acestea au o calitate îndoielnică. De ce nu i-a spus asta și președintelui Iohannis care a promulgat legea crezându-l profesionist? Citește AICI declarațiile halucinante ale lui Mircea Timofte și ale medicului Beatrice Nimereanu, şefa serviciului Resurse Umane MS la MINISTERUL SANATATII. Menționăm că orice angajat plătit din bani publici care ia cunoștință de vreo infracțiune are obligația sub sancțiune penală să anunțe de îndată procurorii.

4 ARII

  1. Este imperios necesar verificarea OAMGMAMR de catre toate institutiile abilitate, ganditi-va cate proiecte se deruleaza si cati bani iau presedintii de filiale, faceti publice salariile de mii de euro ale presedintilor si a angajatilor, aratati toate achizitiile ordinului si cum sunt cheltuiti banii din cotizatiile membrilor….intrebati l pe domnul presedinte Timofte cum poate ocupa si functia de asistent sef Ministerul Sanatatii si cea de presedinte, care dintre cele doua institutii reprezinta???? Intrebati presedintii fiecarui judet cum fac parte din comisiile de examen de absolvire la scolile postliceale sanitare si in toate comisiile de examen in institutiile publice, unde jocurile le apartin…. Cred ca dl Timofte a prostit nu numai presedinte Romaniei, ci si Ministrul Sanatatii transferandu-i atributiile autoritatii statului prin organizarea examenului de grad principal pentru asistentii medicali…. organizarea cursurilor pentru asistentii medicali de formatori care nu au nimic in comun cu profesia… eliberarea certificatului de conformitate…. desi in legislatie e prevazut si controlul organismului profesional de catre minister, stie dl Timofte cum sa remunereze pe cei care trebuie sa taca…. Daca acest OAMGMAMR nu reprezinta interesele mebrilor cotizanti, daca nu sunt obligati sa plece toti presedintii actuali ( jumatate din tara pensionari), daca nu se fac publice toate veniturile existente la nivelul organizatiei, daca nu se limiteaza numarul de mandate pentru a putea candida, daca regulamentul de alegeri ramane neconstitutional…. profesia de asistent medical nu ramane decat o mascarada a celor care conduc acum….. pacat de cei care iubesc profesia si doresc cu adevarat sa ofere infrijiri de calitate …..

  2. Suntem nocivi, prostii europei – farsori netrebnici ! tiganie pe fata cu diplome in toate domeniile, vedeti diploma de Alexandria a lui Dragnea de alta spita !!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.