Acasă Actualitate Video: Dăncilă anunță că scopul PSD e să câștige toate alegerile de...

Video: Dăncilă anunță că scopul PSD e să câștige toate alegerile de anul trecut

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă, a criticat, miercuri, participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern. „Am văzut un președinte care este de fapt este prim-ministru, un cuplu, Iohannis-Orban, asemănător cuplului Băsescu-Boc”, a afirmat liderul social-democrat. De asemenea, ea a făcut o nouă gafă: a spus că vrea să câștige alegerile… de anul trecut.

„Scopul partidului social democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a spus ea.

"Scopul PSD este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut" – Viorica Dăncilă, astăzi. No, așa da! Cu asta m-a convins s-o votez.Nu, nu anu' ăsta, o s-o votez anu' trecut, vorba prietenei Angela Tocilă !

Publicată de Marius Mitea pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

 

4 COMENTARII

  1. Îi urez succesuri în câștigarea halegerilor de anu/anii trecuți si promit în mod solemn(cross my heart) voi vota pentru ea anul și anii trecuți….poate mă lipesc de v-un post de ministru p’undeva.

  2. Nu spune nimeni mai greseste omul dar VIORICA spune atatea prostii ca si cel mai prost postac ii da clasa.
    Si daca parlamentari sunt elita societati atunci cel putin 90%dintre postaci pot fi parlamentari sau prim ministri sau pot concura chiar si la presedintia ROMANIEI,pacat dar astia sunt oameni care conduc Romania si prostia nu ar fi cel mai mare rau la oameni astia ci:HOTIA,LACOMIA,MINCIUNA,PERFIDIA si URA fata de acei oameni care le spun cum sunt,ei fiind obisnuiti cu lingai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.