Acasă Actualitate De ce nu intervine femeia Dăncilă? Viceprimarul PSD Bădulescu i-a spus unei...

De ce nu intervine femeia Dăncilă? Viceprimarul PSD Bădulescu i-a spus unei consiliere USR că-i e scârbă de ea că e cu burta la gură

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Capitalei PSD-istul Aurelian Bădulescu a jignit-o iar pe consiliera USR Ana Ciceală care a obținut în instanță desființarea companiilor căpușă ale Gabrielei Firea și care a cerut acum să ia cuvântul pe marginea unui proiect de hotărâre dezbătut de consilierii generali în ședința de joi. Bădulescu nu a lăsat-o să vorbească adresându-i-se într-un mod care arată că omul are nevoie de un consult de specialitate: „Eu nu am de gând să răspund aberațiilor doamnei Ciceală, care mai este și prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Țugui (Matei Țugui, consilier USR, n.r.), care mai are o șansă dacă nu se ia după gâștele astea. Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ți de treaba dumitale, că ești femeie cu burta la gură. Du-te și pregătește-te de nașterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”. Ana Ciceală, consilier general USR, însărcinată, i-a atras atenția viceprimarului că are dreptul să ia cuvântul pe orice proiect în ședințele CGMB. „Eu, în calitate de consilier general, am dreptul la cuvânt, conform legii. (…) Referitor la aceste comentarii, nu mă cobor la nivelul dumneavoastră”, a spus Ana Ciceală.
În urmă cu un an, viceprimarul Capitalei a scris pe procesul-verbal al ședinței despre stafilococul auriu: „declar că o bag în p… mă-sii pe Ana Ciceală” și a semnat satisfăcut. Detalii AICI.
Viorica Dăncilă care se victimizează că e atacată doar pentru că e femeie, nu pentru că ar fi proastă, nu a reacționat niciodată să-i ia apărarea femeii Ana Ciceală.
Gabriela Firea pare încântată și ea de ieșirile isterice ale lui Bădulescu, nesancționându-l nici măcar acum când e vorba de fertilitate, domeniul ei preferat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.