Acasă Actualitate Din barcă-n barcă, să nu te uzi la fund!

Din barcă-n barcă, să nu te uzi la fund!

DISTRIBUIȚI

A trecut o lună de zile de când Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, iar Codrin Ștefănescu, mâna sa dreaptă, a anunțat că Liviu Dragnea a uitat-o definitiv pe Irina Tănase.
Codrin Ștefănescu este de părere că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase este compromisă pentru totdeauna și între cei doi foști parteneri nu ar exista cale de împăcare. Despărțirea a CITEȘTE ȘI După ce a anunțat că e gata să-și opereze sânii, Irina Tănase s-a pozat tunată

intervenit după ce Dragnea s-a convins că Irina l-a înșelat cât el a fost în închisoare, în timp ce el i-a fost fidel. Fostul șef al PSD ar fi găsit mesaje în telefonul Irinei către un bărbat: „trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios”. Detalii AICI.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el, poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Codrin Ștefănescu insistă asupra faptului că Liviu Dragnea nu discută cu nimeni din anturajul său despre problemele sale din viața privată.

Pe 8 decembrie 2021, Liviu Dragnea a confirmat faptul că el și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, după ce a bănuit că blonda l-ar fi înșelat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.