DISTRIBUIȚI
tanase

Injecțiile cu acid hialuronic în zona feței, cum ar fi buzele, pomeții și umplerea ridurilor nazolabiale sunt intervenții non-invazive, foarte în vogă printre femei. Într-o fotografie publicată recent de fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase apare cu buzele vizibil mai pline și nasul mai subțire.

Iubita tinerică a fostului președinte PSD a decis luna trecută să anunțe că vrea să-și opereze sânii după ce politicianul a părăsit-o după 8 ani de relație, perioadă în care Dragnea a și divorțat de mama copiilor săi. Faptul că dintr-o simplă secretară Irina a ajuns să învârtă banii cu lopata doar prin faptul că a devenit amanta celui mai puternic om din România la acel moment, personajul care a nominalizat trei premieri, face toate aceste declarații și sms-uri, unele penibile, altele chiar stupide, să fie de interes public. Nu poate fi de interes privat faptul că Irina Tănase l-a însoțit pe Liviu Dragnea într-o delegație parlamentară în Elveția fără a avea vreo calitate, detalii AICI sau că a cheltuit 350.000 de Euro doar în 2019 deși conform declarației de avere nu avea acești bani. Detalii AICI.

Liviu Dragnea a plecat de acasă și i-a trimis într-o noapte Irinei prin SMS toate conversațiile cu tentă financiaro-sexuală deja celebre și pe care le puteți citi în articolul „Irina îi scria fostului iubit: trec pe la tine să mă f..i un pic. Mi-e frică, e ăsta și mai dubios”. Cum Dragnea nu a mai putut fi contactat, Irina Tănase i-a transmis mesaje prin intermediul ziarului Gândul, asigurându-l că dacă acesta nu mai vrea să revină ea nu-l va șantaja:

„Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îl voi obliga niciodată să mă iubească dacă

Citește și Cum le-a lucrat Irina Tănase pe fostele lui Dragnea?

nu mai are puterea să simtă acest lucru. (…) Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații. Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.