Acasă Actualitate Director din primărie, spălat pe picioare de femeia de serviciu în birou,...

Director din primărie, spălat pe picioare de femeia de serviciu în birou, pedichiura inclusă

DISTRIBUIȚI

Stăpânii de sclavi ar fi invidioși pe românii funcționari la stat. Marea lor majoritate folosesc în interesul propriu angajații din subordine dar procurorilor aceste cazuri nu li se par suficiente pentru a avansa în carieră și de aceea vânează numai hoțiile mari. Ziarul Scandal de Gorj a dezvăluit o situație de-a râsu’  plânsu’ .

„Sub domnia primarului Marcel Romanescu, directorii direcțiilor aflate sub autoritatea Primăriei Tg-Jiu sunt niște jupâni care-și permit să facă absolut orice în structurile pe care le conduc, atâta timp cât știu că edilul nu părăsește biroul său de edil, nu-l informează nimeni în legătură cu ce se întâmplă și, oricum, n-are curajul să ia nicio măsură.
Așa se face că Marian Rotaru, directorul executiv al Direcției Publice de Patrimoniu (DPP), plătit regește din bani publici, și-a deschis salon de cosmetică în biroul directorial din clădirea de pe Strada ”A.I. Cuza” a Primăriei Tg-Jiu.” scriu jurnaliștii gorjeni. Integral pe scandaldegorj.ro

Jurnaliștii Digi24 l-au întrebat pe Marian Rotaru despre fotografia proaspăt apărută, iar directorul DPP a explicat că este veche de doi ani, iar doamna din imagine nicidecum nu îi făcea pedichiura, ci îi bandaja piciorul luxat la un meci de fotbal și că celălalt picior era în ligheanul plin cu gheață. Rotaru i-a promis corespondentului Mediafax că se va răzbuna pe angajați: ”Asta e viaţa, nu am ce să mă fac. Am tolerat prea mult mult acolo nişte incompetenţi pe care trebuia să îi pun la punct. Eu am zis că se potolesc, dar nu se potolesc”, a spus directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu, membru PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.